Niisiis, kui mu jutt jäi seal pooleli, et "loobin uue tüki peale", siis paraku oli keberniiti rohkem kui rubla eest.. Nimelt salongiradika väljavõttu minev toru irdus koos tükikesega radikast ja seepärast tuli hakata uut otsima @ avalaksuni 20h. Õnneks oli selline vidin Alu lammutusest võtta (ehkki kallimalt, kui Tanel oleks mulle tutika radika sebinud kolmapäevaks

) ja saingi uue tüki kätte.
Jõudumööda sai siis salongiradikas ära vahetatud ja sisselase külge lapatud ja muu kõik sinna juurde kuuluv ja kell oligi 22.30 kui lõpuks auto nö kokku sain.
Väga meeldivaks osutus see, et erinevalt paljudest muudest masinatest, neelas Vectra kõik jahutussüsteemi täitvad 7,2 liitrit jahutusvedelikku ühe sõõmuga ja puudusid igasugused õhutusprobleemid.
Mis tänasesse puutub, siis kahju, et ma autot puhtana kohale ei suutnud tuua. All show, no go seda eeldaks
Aga üldiselt sai sõidetud 3 sõitu:
* ma vs peedu 1,7TD Vectra A - minu võit, 16,9
* ma vs Marit, kes lasi kotletist õli voolama

- sõitsin üksi, ajaks 17,0
* ma vs Marit, XE 10 lisa kw ja paarsada kg kergem kere tegid oma töö

aega ei tea, sest kommentaator eelistas bemmi börnaka osas sõnu jagada
Ma jäin masina etteastetega rahule! 100kw väntvõllil, tühimassiks paberites 1365kg (tegelik kaal oli ehk ca 1500kg) ja 18" velgede ja minusuguse algaja käpardi koostöös võib lugeda päeva kordaläinuks. Kütusena kasutasin Statoili 98-t, mis tõepoolest põleb ereda leegiga! Vend kiitis just, et ta sõitis viimaseks keskmiseks sellega oma vanema kerega Vectraga (85kw kone) 5,8l/100km. Minu tänase päeva osas tehtavad kalkulatsioonid lubavad väita, et tänase päeva keskmine tuli raudpolt alla 8l/100km, millega võib ju rahule jääda

vot nõndaviisi