Harri_K kirjutas:
Milleks?

Sqad juba ütles, milleks: täkkekaitseks
Kui nüüd päris ausalt kogu lugu ära rääkida, siis esmamulje öösel kell veerand 1 auto kättesaamisel oli mul endal ka selline, et no ma ei tea

Sain küll üsna mõistliku vahetusdiilina asja tehtud ja ei olnud rahakotile väga karm häving, aga ikkagi tundus, et see pole päris see. Isegi vana täkkeid täis ja laiguline ning pleekinud kapott passis paremini.
KUID
Järgmisel päeval päikesepaistes vaatasin asja teise pilguga. Lasin omale maanteel väikese demosõidu teha (ma polnud seda va sportauspuffi enne väljast sõidu pealt kuulnud. Kontrollisin kõlakaid, et see küla teise otsa välja kostab

) ja kui lähenevat masinat silmitseda, siis paistab selline pisut madalam, suure diameetri ja väikese offsetiga veljega, kontrastse kapotiga masin päris kompu välja

Seda siis vähemalt minu silmale ja see ongi, mis loeb!
Keegi tark võiks sõna sekka öelda auto mitmevärvilisuse osas. Kas erinevat värvi kapoti ja katusega autot tõlgendatakse seadusandluses mitmevärvilisena või võin rahumeeli sõita ringi nii, et tehnopassis on märgitud auto värvuseks beež?
Kusjuures tänane päev läheb ajalukku esimese päevana selle auto ajaloos, millal ei kehti tehnoülevaatus.
to do list:
*PE rattalaager
*arvuti abil bag-i tuli kustu
*käsipiduri reguleerimine
*võibolla tuleb korrektuure luua ka tagumistes pidurites. Mullu mainiti pisut ebaühtlast pidurdusvõimet VT ratta puhul.