coilover kirjutas:
charly kirjutas:
coilover kirjutas:
HEAD JA VEAD
Vead:
püsikiirusehoidja puudu
Katuseluuk puudu
topsihoidjad on väga jabura koha peal.
Käetuge põhimõtteliselt pole.
CD box ei tööta endiselt.
Raadiot võtab suht halvasti ( vaja pikemat antenni vist).
Võrreldes eelmise autoga on kohati tekkinud ruumipuudus.
Mingit heliisolatsiooni seal küll ei ole, sest muusikat on peaaegu sama hästi välja kosta kui sees kuulates. Samamoodi on ka välist müra imehästi sisse kuulda.
Tagavedu ja libedad künkad ei ole sõbrad( aeg ajalt tekib probleeme liikuma saamisega kui on väike tõus vms).
Spidomeetri valgustuse pirni eest küsiti 10€, sest seal mingi spetsiomm oranž preservatiiv peal(ei, ma ei ostnud neid).
Kõik boldiga märgitud pole ju vead. Need on su enda valik

Põhimõtteliselt küll jah. Ma ei hakanud seda sõna "vead" laiemalt lahti seletama aga selle all ma mõtlesin üleüldiselt asju mis on minuarust ebamugavad, mõned ei ole konkreetselt just vead tõesti.
Siis on pmst iga auto vead enda valik ju, st, et alati saad ju paremaks teha/muuta.
Mootor uimane, paned võimsama mootori/turbo, auto ebamugav, paned kõrgemad rehvid/pehmemad vedrud, automaatkast aeglane, paned kiirema kasti/manuaali/otsekasti, pöörderaadius väike, paned wisefabi

jne jne jne
Topsihoidjate asukoht, käetuge põhimõtteliselt pole ja heliisolatsiooni puudus nüüd küll enda valik pole minu arust. See tootja viga pigem.