Pole päris tükk aega siia postitanud, see viga saab nüüd parandatud.
Kokkuvõte viimase viie kuu sündmustest -
18'' Alessiod müüsin maha, kuna järgmist hooaega nendega nagunii sõita ei soovinud. Hetkel all style 25 hakkapeliitta 4'dega.
Lisaks käskis politsei onu udukatelt kollase kile maha tõmmata, asemele läksid hiinast tellitud kollased pirnid

.
Tehnilise poole pealt nii palju, et mõni aeg tagasi hakkas tagasild ka häält tegema, sai siis posu pukse ära vahetatud, kokku 7 tükki ehk siis kõik diffri ja sillatala omad. Läks kõvasti vaiksemaks küll kuid päris välja ei ravinud, eks mingid lõtkud ikka ülekandes sees.
Ja sillad lasin stendis paika panna, selle käigus vahetati ka üks lõtkuga rooliots välja. Juhitavus läks ikka kõvasti konkreetsemaks kui enne, eks pärast coilide paigaldust oli see ikka päris paigast ära ka.
Coilidest ka üks pilt-

Sai ka ülevaatusel käidud ning väänati korduv, kuna üks piduritoru oli tagant niiske. Suvel lekkis teiselt poolt ning mõtlesin, et lasen mõlemalt poolt kohe ära vahetada torud, kuid tookord jäi meeter toru puudu ja sinna see asi ka jäi.. Järgnevate päevade jooksul sai probleem kõrvaldatud- taga siis ilusti uued torud ja voolikud ning ülevaatus edukalt läbitud. Enne ülevaatust sai tagatuledelt kiled ka maha tõmmatud ning hetkel meeldib nii ja ei hakka vist uuesti kiletama.
Aga jah, esimene auto mul elus, millega ausalt ülevaatus sai läbitud

Siis sai uueks hooajaks komplekt velgi koju toodud - style 121 replicad, 18x8,5 ET18. Ma loodan siiralt, et suudan, need niimoodi alla sobitada, et säiluks ka igapäevase pereauto funktsionaalsus

Kuna need veljed pole hetkel päris selles värvitoonis, mis need võiksid olla, panen siia internetist leitud sama mõõtu ja Et'ga velgede pildi, mis näitavad enam vähem millisena ma neid pärast üle värvi näha tahaksin -

Tegelikult näevad need välja sellised

-

Vahepeal sai mõeldud, et miks ma küll endale siiani BC nupuga tulede kangi pole külge pookinud ning mõeldud-ostetud-tehtud.

Hetkel ootan hiinast bmw scannerit, et asi ka aktiveeritud saaks. Selle scanneri oleks aga pidanud endale juba ammu soetama, liiga palju olen juba käinud seda teenust mujalt ostmas. To do listis on ka, hooldusintervalli muutmine 25kkm pealt 10kkm peale ja temperatuurinäidiku ümber kodeerimine.
Tasapisi olen õhtuti ka velgedega tegelenud, 2 tk on värvi all, lakkida pole veel jõudnud.
ENNE
PÄRAST
Proovisin täna huvi pärast alla ka aga madalaks polnud aega keerata, naine ootas kõrval poodi minekut.
Ega siia vist 225/40 rehvi alla ei pressi?

..iseenesest 225/40 on 2tk olemas.. Krt neid 215/40 ei liigu kasutatult vapse üldse ja uusi ei raatsi kah osta..