Täna õnnestus siis Audi ära kõksata. Õnneks ei juhtunud midagi erilist. Tagurdasin õuealal teosammul, kui järsku kuulsin kerget krõksu ning tundsin, et auto jäi nagu kuhugi kinni. Peeglisse kiigates märkasin, et seljataga on üks Peugeot 407, mille parempoolsele tagumisele nurgale Audi vasaku tagumise nurgaga pihta sain. Läksin välja, enese peale vihane muidugi. Audil vaid pisike 0.5-1cm kriim pamperinurgas, Peugeotil tagatuli pilbasteks. Miks nii tabas- selgus, et mingitmoodi (ma ei tea, kuidas

) olin tagarattaga äärekivile suutnud sõita ja siis parkivale Peugeotile otsa vajuda. Igatahes, teatasin auto omanikule, kes asja väga rahulikult ja väikese huumoriga võttis (nimelt sõideti tema autole eelmisel nädalal täpselt samas kohas sisse täpselt samasse kohta, st tagatuli oli alles nädal aega vana

). Igatahes, esmaspäeval lähen kindlustusse ja saab teine mees oma auto korda. Minu autol vaja vaid kriim katta värviga. Siit ka loo moraal- kergelt tõbisena peab olema roolis kolmekordselt tähelepanelik, sest just külmetushaigusest tingituna olin veits uimane ja hajevil. Mis seal ikka, juhtub ka paremates peredes.