Mul sõbral ka diisel quattro ja siis vaatasime ka üksteisele näkku et wtf, et mu pill tühjalt samapalju kaalub kui mingi b4 kärakas

aga teemasse ka, selleasemele et pidureid remontda vms jõuavad minuni laupäeval paremad ja tervemad istmed. Ootan juba põnevusega, kuigi on alles teisipäev

Samuti saab uued(vanad) tulekangid ja saab ka kojamehe kõik astmed tööle ja sisi on ka põhjust roolivahetamiseks

Samuti paiskasin ka woofri müüki, sest 12" on ikka suur, ruloo mida ma pikka aega otsisin ja lõpuks sain ei mahu pagassipeale

Seega tuleb leida vähe väiksem lahendus. Ise piilun vaikselt 8" Rf -i toodangut. Aga enne seda peab supporti äravaetama ja üv-l ärakäima . Sest tagumine suport on kergelt öeldes väheke perses

kolb on nii sisse äraroostetanud et hoia ja keela, vist põletades saab ainult kätte

Kui need asjad korras siis tuleb varsti sebida 2 rehvi et rattad alla mahuks

Vist peab uued tellima. Tuleb odavam kui kasutatud pasaga sõita ja ühtkit head pakkumsist ka pole. Esimised tuled nagunii perses, peaks need ärasmoukima, sisi spetsim vähemalt ja valgustatavuses ei kaotaks nii või naa miskit. Vahet sel on kas roostes reflektor või must

Kumbki ei peegelda miskit. Aaa ükspäev avastasin et klapikambri kaas lekib , aga sellevastu rohtu vist pole, sest see nagu kolf kahel. kolm polti hoiab kinni mis kinnituvad nuka pakkude külge, ja seal mingi huimamuina aretus. Ilmselt uusi nukapakke vaja. Aga seda tulevikus, ilmselt pole neid võtta ja tuleb kuskilt leida korralik kasutatud asi.