trykmann kirjutas:
Niisiis. Laupäeval otsustas mu aparaat poe parklas, et tema ei taha enam võtmest käivituda. Mis siis ikka, palusin oma auto käima lükata ning hakkasin lammutama. Algatuseks võtsin starteri maha, kõik oli nagu korras. Panin otse voolu järgi ning töötas kenasti. Edasi hakkasin juhtmetega pusima. Edasi tõmbasin süüteluku põhja molekulideks, puhastasin klemmid kõik kenasti ära ning kokku tagasi. Endiselt starter ei soovinud minuga koostööd teha. Lõpuks jõudsin tõdemuseni, et süütelukk on elu ära elanud, seal sees olev mingine püstine pulk oli ära murdunud. Kahtlane oli ainult see, et süüde läks sisse/välja võtit keerates, kuid starter ei tulnud järgi enam.
Igatahes otsisin uue süüteluku, samal ajal rabasin juba roolivõimendi ka kaasa. Uue roolisambaga kaasas olnud lukult lõin tifti välja ning võtsin selle tagumise osa ära ning panin enda lukule. Täna siis panin roolivõimendi peale. Algul hirmutasid ära jutud sellest, kuidas latt kuidagi välja ei mahu ning peab mootori maha võtma. Aga hakkasin sellegi poolest proovima. Vana latt tuli kergelt välja, võimuga latt oli veidi kobakam ning sellega oli pusimist rohkem veidi, piduritorusid tuli veidike painutada, kuid muidu läks asi siiski libedalt. Vana latt maha + uus latt peale ning auto kokku, võttis umbes 8 tundi. Ise olen rahul

. Rool on nüüd mõnusalt kerge ning 5 ringi asemel teeb rool nüüd 3.2 kuskil

See audi syytelukk on 1 pull elukas jh.
Omanud 8 audi b3/b4 , neist 3mel kadus starter ära , olin alati kaval ja klemmplaadil vahetasin paar klemme omavahel ringi ja asi korras.
Nyyd paar päeva tagasi juhtus ka selline asi ja v6tsin klemmplaadi välja , aga tagasi enam ei läinud , tuli välja , et miski seal lukus endas on ära murdunud. Kahjuks asi nii lolli koha peal , et ei näe ka sinna taha , misseal sees toimub:( Tundub ,et vist miskine tüüpviga neil audidel.