Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 190 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 80 1.8S 91.a trykmann
PostitusPostitatud: 10.05.2009 18:21 
Kasutaja avatar

Valged suunad teevad asja juba päris nummiks :)
Nüüd veel mingid kenamad vallarid alla ja taha ka tiib külge, ning siis on päris bueno :P 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 23:14 

Niisiis. Laupäeval otsustas mu aparaat poe parklas, et tema ei taha enam võtmest käivituda. Mis siis ikka, palusin oma auto käima lükata ning hakkasin lammutama. Algatuseks võtsin starteri maha, kõik oli nagu korras. Panin otse voolu järgi ning töötas kenasti. Edasi hakkasin juhtmetega pusima. Edasi tõmbasin süüteluku põhja molekulideks, puhastasin klemmid kõik kenasti ära ning kokku tagasi. Endiselt starter ei soovinud minuga koostööd teha. Lõpuks jõudsin tõdemuseni, et süütelukk on elu ära elanud, seal sees olev mingine püstine pulk oli ära murdunud. Kahtlane oli ainult see, et süüde läks sisse/välja võtit keerates, kuid starter ei tulnud järgi enam.

Igatahes otsisin uue süüteluku, samal ajal rabasin juba roolivõimendi ka kaasa. Uue roolisambaga kaasas olnud lukult lõin tifti välja ning võtsin selle tagumise osa ära ning panin enda lukule. Täna siis panin roolivõimendi peale. Algul hirmutasid ära jutud sellest, kuidas latt kuidagi välja ei mahu ning peab mootori maha võtma. Aga hakkasin sellegi poolest proovima. Vana latt tuli kergelt välja, võimuga latt oli veidi kobakam ning sellega oli pusimist rohkem veidi, piduritorusid tuli veidike painutada, kuid muidu läks asi siiski libedalt. Vana latt maha + uus latt peale ning auto kokku, võttis umbes 8 tundi. Ise olen rahul :). Rool on nüüd mõnusalt kerge ning 5 ringi asemel teeb rool nüüd 3.2 kuskil :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2009 10:40 
Kasutaja avatar

Ja kui nüüd veel võimendi ka ära võtad siis saad päris hea roolitunnetuse ka! :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.07.2009 13:17 

Nüüd siis vahepeal toimunud sellised asjad, et vahetasin geneka ning roolivõimu rihma ära, lisaks panin uue radiaatori(B-varuosa) koos teise jahutusventikaga. Hetkel käib ka aknalaua ehitus, tulevad sinna siis 10" freeair koos ovaalidega.

Muidugi kõige olulisem on see, et täna sai läbitud tehnoülevaatus :). Heitgaasid olid piiri peal, kuid siiski sain läbi. Ilmselt katalüsaator ei tee enam seda, mis ta kunagi tegema pidi. Muu osa oli kõik väga hea ning probleeme ei olnud :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 15:34 
Kasutaja avatar

Palju vaeva oled näinud sellega ja täitsa kenaks saanud !
Krt tahaks kaa roolivõimu :lol 225 laia pastlaga mul annab alles väänata kohapeal seda parankat ! :D
Ja tahaks enda omal nüüd lõpuks normaalset bensu kulu ! :waah

Aga edu ja pakksu rahakotti edaspidiseks 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 20:55 

Roolivõimendi paigalduse juures arvesta umbes 1 päeva ja 1k-ga. Kui on abi vaja selle juures, siis püüan aidata.
Muidu tänud, olen püüdnud anda endast parima :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2009 23:45 

Leidsin enda masinast ühe kena pildi:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 12:44 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
Niisiis. Laupäeval otsustas mu aparaat poe parklas, et tema ei taha enam võtmest käivituda. Mis siis ikka, palusin oma auto käima lükata ning hakkasin lammutama. Algatuseks võtsin starteri maha, kõik oli nagu korras. Panin otse voolu järgi ning töötas kenasti. Edasi hakkasin juhtmetega pusima. Edasi tõmbasin süüteluku põhja molekulideks, puhastasin klemmid kõik kenasti ära ning kokku tagasi. Endiselt starter ei soovinud minuga koostööd teha. Lõpuks jõudsin tõdemuseni, et süütelukk on elu ära elanud, seal sees olev mingine püstine pulk oli ära murdunud. Kahtlane oli ainult see, et süüde läks sisse/välja võtit keerates, kuid starter ei tulnud järgi enam.

Igatahes otsisin uue süüteluku, samal ajal rabasin juba roolivõimendi ka kaasa. Uue roolisambaga kaasas olnud lukult lõin tifti välja ning võtsin selle tagumise osa ära ning panin enda lukule. Täna siis panin roolivõimendi peale. Algul hirmutasid ära jutud sellest, kuidas latt kuidagi välja ei mahu ning peab mootori maha võtma. Aga hakkasin sellegi poolest proovima. Vana latt tuli kergelt välja, võimuga latt oli veidi kobakam ning sellega oli pusimist rohkem veidi, piduritorusid tuli veidike painutada, kuid muidu läks asi siiski libedalt. Vana latt maha + uus latt peale ning auto kokku, võttis umbes 8 tundi. Ise olen rahul :). Rool on nüüd mõnusalt kerge ning 5 ringi asemel teeb rool nüüd 3.2 kuskil :beer

See audi syytelukk on 1 pull elukas jh.
Omanud 8 audi b3/b4 , neist 3mel kadus starter ära , olin alati kaval ja klemmplaadil vahetasin paar klemme omavahel ringi ja asi korras.
Nyyd paar päeva tagasi juhtus ka selline asi ja v6tsin klemmplaadi välja , aga tagasi enam ei läinud , tuli välja , et miski seal lukus endas on ära murdunud. Kahjuks asi nii lolli koha peal , et ei näe ka sinna taha , misseal sees toimub:( Tundub ,et vist miskine tüüpviga neil audidel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2009 16:43 

Seal luku sees on selline pulk jah, mis läheb sinna süüteluku põhja sisse. Minul murduski see ära, pidavat tõesti tüüpviga olema. Ainus variant on uus lukk, ma sain kasutatult teise luku ning vahetasin selle katkise jupi ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2009 16:10 

Sain täna oma tagumise aknalaua valmis. Ennast häirivaid vigu on omajagu, järgmine kord teeks paremini. Poldid vahetan tulevikus viisakamate vastu välja, kuid esialgu sõidan sedasi ringi. Aknalauale läks siis Pioneeri 10" freeair ja mingid noname ovaalid(lihtsalt augutäiteks, ehk tulevad kunagi paremad sinna).

Aga pilte ka siis:

Selline oli siis "toorik"
Pilt

Sellisena jäi ta siis, kui kunstnahk sai ka peale
Pilt

Ning valmis toodang
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2009 19:03 
Kasutaja avatar

Ja saundi muljed?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2009 19:11 

Täitsa positiivsed :). Freeairide kohta olen üsna palju lugenud, et mõttetud jne. Mina olen igatahes rahul, bass on üsna maha keeratud, et normaalne heli veel säiliks. Minu arvates müristab küll, eks rõhku tuleks mingist teisest asjast kindlasti enamat, kuid see ei olnudki prioriteet. Seal mängib see supakas mõnusalt salongi ning välja üsna vähe. Mina olen heliga küll rahul :). Vahepeal oli mul kinnises kastis supakas seal pagassis, siis oli seal tillukeses pagassis ruumi vähem ning bass väljendus "müras", mis tuli bensiinipaagi tagant. Usun. et B3-le on selline aknalauale ehitamise variant üks mõistlikumaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.07.2009 21:25 
Kasutaja avatar

jah b3-me jama on see bensiinipaak seal taga.Aga muidu see töö mis sa sinna taha tegid on päris viisakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.07.2009 21:07 
Kasutaja avatar

Enda b3-l jätsin bassika bagassi, aga akna lauale tegin kummagile poole 110mm augu, kuhu panin sama suure läbimõõduga solgitorud, mille värvisisn shiny grey sprayga seest ja väljast üle, neoon sinine LED sisse ja võiks öelda et bassi on ülearu salongis. Ahjaa, enne panin uued tihendid luugile, kõik plekid pagassis nikesoundiga üle ja liikuvad-lärisevad osad makroga üle ja vilt peale. Pole enne nii head ja täpet bassi kuulnud. Võimendid tõin aknalauale torude vahele ja tulemus väga sehff. Õue bassi ei kostu ja enamus bassist on salongis, minu kõrvades :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2009 23:41 
Kasutaja avatar

Päris viisakas teine tõesti :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 190 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis