1200km ees ja üldiselt kõik sõidud ikka Leaf'ga.
Kuna mul seni oli puhkus ja naisel hommikul tööle minnes on võimalik valida, siis enamasti ärgates on just Leaf kadunud olnud. Kuigi algul oli küll jutt, et tema SELLE ELEKTRIKONNAGA küll sõitma ei hakka.

Aga täpselt ühe korra olen pidanud tegema viimasel kolme nädala jooksul valiku, mitte minna Leafiga.
Seda puhtalt seetõttu, et oli väga-väga kiirelt vaja Harjumaalt Viljandi haiglasse jõuda.
Kuna Leafi aku äsja suht tühjaks kärutatud, siis sai kirutud, et õu autosid täis, aga kohe sõitmiseks on ikka ühel üks ja teisel teine häda. Põhiline probleem siis, et kahel autol endiselt naastud all, sj. ühega neist pole veel TÜV'le see aasta puht laiskusest jõudnud ja suvekate alla viskamiseks lihtsalt sel hetkel enam aega ei olnud.
Seega vana ustav V6 (peres kutsume Audi 100 2.8 quattrolist selliselt) kurguni kütust täis ja tuld.
v6sa kirjutas:
Muretuid kilomeetreid mõistliku maailmapildiga omanikule ja hoia siis toimuvaga kursis.
Selleks, et asi liiga ökoks ja mõistlikuks ära ei läheks, plaanin ikkagi V8 varsti TÜV'le lohistada.

.. ja sama jutt ikka endiselt, mida kõigile korduvalt rääkinud - jõhkralt öko on, aga ainsaks autoks ei sobi.
Primaarse sõiduvahendina linnalähedalt linna kärutamiseks on Leaf ideaalne, aga mingi korralik ja lollikindel kütuseröövel peab ikkagi igaks juhtumiks kõrval olemas olema. Kui mitte muuks, siis et tanklas käimist ja bensiini lõhna ära ei unustaks

Ahah, keskmine energia kulu on mul hetkel 14,4kWh / 100km.
Maanteed ja linna segamine. Puhas maantee sai täiesti mitte venivalt ja kõik vidinad sees keskmiseks 16 ja grammike peale.