Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Pontiac Firebird 1991 5.0 V8 DjudR
PostitusPostitatud: 24.09.2009 12:54 

Nonii,nüüd oli minu auto ka telekas..Naistevahetuses zuumis mu autot kui punkarihärra rääkis soovist omada ameerika autot 8)
Teledebüüt tehtud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 10:22 

aivo28 kirjutas:
kima siis laupäeval Rakverre ka, äkki joppab veel
:D

Olid isegi tulekumõtted peas aga eile hakkas asi väääga imelikku häält tegema..Esiteks hakkas mootor ujuma,siis sõites lükkad pedaali põhja aga eriti nagu ei liigu,väga vaevaliselt hakkavad pöörded liikuma..pöörded liiguvad aga auto eriti ei taha sellest olenemata edasi minna..ja õhufiltris,kui õigesti kuulsin käis vahepeal nagu mingi pauk ka..niiet nüüd tuleb hoopis autol esimene parandusring :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 11:19 

krt su isa autot näen suht mitu korda nädalas. kihutab siin sepa ja tähe nurga juurest mööda. eriti tore on kui ta ristipeal seisma peab jääma. no nii mõnus on kuulata seda häält mis kiirendusel v8 teeb. vapustav. ISE KA ELUAEG JUST SELLE KEREGA FIREBIRDI TAHTNUD.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 11:24 

speed fighter kirjutas:
krt su isa autot näen suht mitu korda nädalas. kihutab siin sepa ja tähe nurga juurest mööda. eriti tore on kui ta ristipeal seisma peab jääma. no nii mõnus on kuulata seda häält mis kiirendusel v8 teeb. vapustav. ISE KA ELUAEG JUST SELLE KEREGA FIREBIRDI TAHTNUD.

No tal pole see v8 podin päris legaalne,sellessuhtes ega tehasest sellise häälega see auto ei tulnud aga jah,endalgi plaanis sama häälekaks Firebird teha :) ..ära siis oota,vaid tee oma unistus teoks :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 18:01 

aivo28 kirjutas:
nujah. saad siis jagaja hingeeluga lähemalt tutvuda nüüd :wink:

Sellest ma unistanud olengi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 18:02 

Mis see jagaja siia puutub kui kõvemat häält tahta ?
Ikka sumpajooks tuleb ümber teha,et kurja häält tuleks.
Muidu kena masin endalgi plaanid olnud taolist osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2009 18:05 

SpeedNeeded kirjutas:
Mis see jagaja siia puutub kui kõvemat häält tahta ?
Ikka sumpajooks tuleb ümber teha,et kurja häält tuleks.
Muidu kena masin endalgi plaanid olnud taolist osta.

resod vahele ja sumpad peab ka ümber tegema nats jh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2009 10:17 

DjudR kirjutas:
speed fighter kirjutas:

No tal pole see v8 podin päris legaalne,sellessuhtes ega tehasest sellise häälega see auto ei tulnud aga jah,endalgi plaanis sama häälekaks Firebird teha :) ..ära siis oota,vaid tee oma unistus teoks :wink:

ei anna teoks teha vist nii pea:D
hetkel liigun sellise asjaga. Pilt
andke keegi pontu vastu siis olen õnnelik:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2009 10:51 

vahepeal pole midagi muutunud..no uus subwoofer pagassis nüüd ainult muutustest..Endiselt ootan diagnosti kutti :)
väike pilt ka sellest,et mida vaja teha,et saada kätte antenni,mille ma mingi aeg kunagi eemaldasin..et liiga igav ei hakkaks :)
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2009 22:15 

Nonii..Kaua pole midagi kirjutanud,sest midagi pole kirjutada..Vedasime mingi aeg Firebirdi ära hoovi pealt mehaanikute juurde,kes arvavad,et uut aju oleks hädasti tarvis.Panen aju koodi ka siia siis,et ÄKKI KELLEGIL ON :D
SERV. NO 122 87 46
AX KT
86 AX KT K 34 550176
16 16 11 01.
Niiet võib öelda,et Pontu on juba täieõiguslikult talveunes.
Panen siia mõned punktid(ka endale) ,mis võiks saada tehtuks ilusate ilmade saabudes:
1)Kitti esistange
2)Resod
3)Uus mootor+kast
4)rehvid
5)rool
Jama oli selles,et aju ujutas mootori üle.andis liiga palju kütet peale,sellepärast ka suur kütusekulu,mis oli probleemiks ennist :)
Praegu sõidan Peugeot 106ga,naljakas,autole lihtsalt ei pea kütust valama :D ..Juba ootan kevadet,et saaks raha raisata! :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.11.2009 23:08 
Kasutaja avatar

Kas sinna jääbki ta talveks vedelema?
Kurat,naljakas on see "suure" auto omamine :) Enamus tüübid talvel räige säästuauto peal (pesoo,minupuhul passat :wink: )Aga kui vaja oleks minna corvettega, leian alati kütte :D
Linnas sees vaatan kaa kurbusega,et bemm võtab liiga palju kütti,passatiga säästlikum 8)
Samas endale kalli auto jaoks pole vist milleski kahju...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.11.2009 00:46 

Mani kirjutas:
Kas sinna jääbki ta talveks vedelema?
Kurat,naljakas on see "suure" auto omamine :) Enamus tüübid talvel räige säästuauto peal (pesoo,minupuhul passat :wink: )Aga kui vaja oleks minna corvettega, leian alati kütte :D
Linnas sees vaatan kaa kurbusega,et bemm võtab liiga palju kütti,passatiga säästlikum 8)
Samas endale kalli auto jaoks pole vist milleski kahju...

Asjale uut aju vaja ja talveks on ta plaanis panna garaaži jah,ei tahaks väga talvel tiirutada,sest sihid,mille poole püüelda pole just kõige odavamad aga ütleks ühe sellise mõttetera välja..Olukord järgmine:Korvpallimäng läbi,treener tuleb riietusruumi ja loeb ette,mis me sitasti tegime jne..lõpetab jutu ja üks meeskonnakaaslane pakub välja ka positiivse külje;treener,kui me kunagi ei kaotaks,siis me ei oskaks ju võidust rõõmu tunda :) ..Kannaksin selle üle siia;et kui me sitaga(säästukas) ei sõidaks,ei tunneks me võibolla hiljem(harjudes) rõõmu sellest,mis meile algselt lahe ja hea tundub(suur,hea,eriline auto :D )..Jah ja kütte leiab alati,isegi kui kuskilt pole võtta :) ..ja ma mõtlen veel niipidi,et talv kui aastaaeg ei meeldi mulle üldse(miks peakski?on külm,niiske,avariid,pime,haigused,külm ja veelkord külm,kool),miks ma peaksin üldse midagi positiivset sinna kaasa võtma siis?...Olen maksimalist-teen kas enda pilgu läbi võimalikult sitalt,et saaks tehtud mingi asi või enda silma(oskuste järgi perfektselt.Seega kannatan selle talve välja ja võin soojade ilmade alates tunda,ennast kui sõjaväest vabanenud sõdur peale pikka aega võõrsil olekut...
Kui pappi on,siis pole tõesti millestki kahju,kui kasu saab enda kallis :D ..seoses sellega tegin ka väikse kirjateose täna,pühendusega oma autole:Tead miks Sa oled parem kui naine?Isegi kui sa katki lähed,saan ma Sind parandada,meie suhted võivad olla mingiks hetkeks halvad aga ma tean,et Sa tuled alati tagasi ,kui Sinusse aega ja usku pühendada...Ma tean,et Sa teed mul uuesti tuju heaks.Mitte,et ma oleksin mingi diktaator aga Sa kuulad alati minu sõna,kui ma vajutan gaasi või alandan kiirust..Ma tean,et Sulle ei käi see vastukarva.Kui ma arvan,et Sul oleks vaja õlisid vahetada,siis seda ma teen,mitte ei kuula epistlit sellekohta,mis neoontulesid Sulle TEGELIKULT vaja läheb.Sa mõistad mind ja ma üritan mõista,mis on Sulle hea..Kuid mis kõige tähtsam,Sa ei jäta mind kunagi maha,isegi kui ma olen nii palju Sulle pähe andnud,et rehvid on puru,mootoririhm puruks ja bensiin otsas..Ma tean,et ma pühendan Sulle enda ressurssi ja me oleme jälle koos,Bonnie and Clyde,põgeneme sinna kuhu tahame...
Mitte,et mulle naised ei meeldiks aga mõelge,nii see on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2009 23:11 
Kasutaja avatar

viimane kirijandi osa on hea. mis selle velje poldi valem , et ja asjad on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 18:07 

prelude20 kirjutas:
viimane kirijandi osa on hea. mis selle velje poldi valem , et ja asjad on?

auguvahe on 5*120,muid asju ei olegi uurind,plaanis jätta ikkagi originaal alla :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 18:08 

aa..lisaks selle ka,et sain uue aju kätte aga pole jõudnud veel proovida kas toimib,loodetavasti on ok asi ja saab veel viimase sõidu enne suurt talve ikka teha :) :burnout

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis