Mani kirjutas:
Kas sinna jääbki ta talveks vedelema?
Kurat,naljakas on see "suure" auto omamine

Enamus tüübid talvel räige säästuauto peal (pesoo,minupuhul passat

)Aga kui vaja oleks minna corvettega, leian alati kütte
Linnas sees vaatan kaa kurbusega,et bemm võtab liiga palju kütti,passatiga säästlikum
Samas endale kalli auto jaoks pole vist milleski kahju...
Asjale uut aju vaja ja talveks on ta plaanis panna garaaži jah,ei tahaks väga talvel tiirutada,sest sihid,mille poole püüelda pole just kõige odavamad aga ütleks ühe sellise mõttetera välja..Olukord järgmine:Korvpallimäng läbi,treener tuleb riietusruumi ja loeb ette,mis me sitasti tegime jne..lõpetab jutu ja üks meeskonnakaaslane pakub välja ka positiivse külje;treener,kui me kunagi ei kaotaks,siis me ei oskaks ju võidust rõõmu tunda

..Kannaksin selle üle siia;et kui me sitaga(säästukas) ei sõidaks,ei tunneks me võibolla hiljem(harjudes) rõõmu sellest,mis meile algselt lahe ja hea tundub(suur,hea,eriline auto

)..Jah ja kütte leiab alati,isegi kui kuskilt pole võtta

..ja ma mõtlen veel niipidi,et talv kui aastaaeg ei meeldi mulle üldse(miks peakski?on külm,niiske,avariid,pime,haigused,külm ja veelkord külm,kool),miks ma peaksin üldse midagi positiivset sinna kaasa võtma siis?...Olen maksimalist-teen kas enda pilgu läbi võimalikult sitalt,et saaks tehtud mingi asi või enda silma(oskuste järgi perfektselt.Seega kannatan selle talve välja ja võin soojade ilmade alates tunda,ennast kui sõjaväest vabanenud sõdur peale pikka aega võõrsil olekut...
Kui pappi on,siis pole tõesti millestki kahju,kui kasu saab enda kallis

..seoses sellega tegin ka väikse kirjateose täna,pühendusega oma autole:Tead miks Sa oled parem kui naine?Isegi kui sa katki lähed,saan ma Sind parandada,meie suhted võivad olla mingiks hetkeks halvad aga ma tean,et Sa tuled alati tagasi ,kui Sinusse aega ja usku pühendada...Ma tean,et Sa teed mul uuesti tuju heaks.Mitte,et ma oleksin mingi diktaator aga Sa kuulad alati minu sõna,kui ma vajutan gaasi või alandan kiirust..Ma tean,et Sulle ei käi see vastukarva.Kui ma arvan,et Sul oleks vaja õlisid vahetada,siis seda ma teen,mitte ei kuula epistlit sellekohta,mis neoontulesid Sulle TEGELIKULT vaja läheb.Sa mõistad mind ja ma üritan mõista,mis on Sulle hea..Kuid mis kõige tähtsam,Sa ei jäta mind kunagi maha,isegi kui ma olen nii palju Sulle pähe andnud,et rehvid on puru,mootoririhm puruks ja bensiin otsas..Ma tean,et ma pühendan Sulle enda ressurssi ja me oleme jälle koos,Bonnie and Clyde,põgeneme sinna kuhu tahame...
Mitte,et mulle naised ei meeldiks aga mõelge,nii see on