ananass kirjutas:
Tunnen kaasa kellel talvel tagavedu auto on ja mitte kõige parem rehv all, õudus kuubis, ning pole mõtet mulle küll siin tõestama hakata et õpi sõitma vms, ega füüsika seadustele vastu ikka ei saa! Mul scorpio jäi lambi põllu peal ka kinni, kõik kes autos olid vaatasid selliste nägudega -

lihtsalt kerib oma ühte ratast edasi ja tagasi-kõik! Esiveoga keerad vasakule paremale, edasi tagasi ja oledki jälle võidumees

Aga jah kes libiseda talvel tahab sellele muidugi soovitaks tagavedu, pere inimesele aga mitte.
Ei mina, ega keegi teine ei ole siin rääkinud auto läbivõimest ! Tean isegi seda esivedu teemat... nimelt veel eriti väike auto mul, Nissan Micra sport... mis kaalub 750kg ja mudasees oma poolhäguse talvekaga roomas väga hästi, kui sinna jäid kõik muud tagaveolised kinni jms !
Nelivedu on veel ahvatlevam talvel ja see on õige pereinimesele kui tahab kindlalt tööle jms ! See talv sai kah nelivedu naudutud ja ületamatu asi ikkagi ! Esialgsete plaanide järgi pole selleks talveks nelivedu võtta... niiet kulgen E30 touringuga ! Vähemalt tagavedu, sellepärast esiveolisega sõitma ei hakkaks talvel, et parem läbivus vms. Tuleb lihtsalt mõistlikult sõita ja mõistlikes kohtades ! Eks väike labidas jms tuleb kh bagassi orgunnida ennem !
Aga mis me läbustame seda teemat ! See sierra ajab niigi kadeduse peale !