hardstyler kirjutas:
ma ei saa ka aru, mis parklas viga on? väga kõva asi tundub igatahes. Tubli!
Keda kuradit peaks häirima see, kui ma tühjas parklas öösel rehve suitsetan, haiged inimesed
pokemon kirjutas:
See ei õigusta sellise liigutuse tegemist.
Lisaks veel see, et KUNAGI EI TEA, mis põhjustel teine Sul mõne hetke sabas sõidab.
Ja selle tagant otsa sõidu kohta ma kirjutasin ka kunagi siin foorumis, et löön piduri põhja.. Enam sellega ei tegele, kuna ma õppisin paar asja juurde...
1. Kui teine Sulle tagant sisse sõidab selle tõttu, siis on Sinu enda auto katki ja Sa tõenäoliselt ei liikle enam ise ka selle autoga kuhugi. On seda jama vaja?
2. Tagant sissesõidu korral saab esimeses autos olev inimene rohkem kannatada, kui tagumises autos olev. Mille kuradi pärast mulle endale vigastusi vaja on?
Häirib Sind see, kui keegi Sul fooritaga sabas seisab? Mind küll ei häiri nii kaua, kuni ta mulle otsa ei sõida.
Jutust on mõni mees ikka vääga valesti aru saanud... Point on selles, et kui näiteks mingi maasturivend sõidab mul niimoodi perses, et ta mu tagatulesidki ei näe, kui ma pidurdama peaks, siis kuidagi tuleb ju teda õpetada! Ma küll ei tahaks, et keegi mu auto ära rihiks. Mind ei häiri, kui hoitakse mõistlikku vahet fooritaga, mitte, et sõidab mulle pm. vastu stanget ja ootame siis koos millal roheliseks läheb. Ja sulle lisaks veel seda, et häirib sind see, kui ma öösel parklas rehve põletan, kui sa ei näe ega kuule seda??? Kellegile mingit ohtu ega midagi ma ei tekita ja rehve põletan rohkem seal, kus elumajasid lähedal pole.
Siller kirjutas:
Ise sõidan samuti valgusfoori taga autole suhteliselt lähedale, Va kui ei asu kuskil mäe peal vms.
Mina ei saa aru jälle nendest inimestest, kes jätavad foori taga 5m vahe, ja taga olevad inimesed ei saa selletõttu nt vasakpööret teha, kuna vasakpoolsele rajale ei saa keerata
Seadus lubab minumeelest minimaalseks pikivaheks 30cm. Kuid samamoodi, kui hakkad oma autoga leeki laskma, siis sina jääd siiski süüdi, kui teisele autole vigastusi tekitad.
Ja see et maanteel tagaoleva autojuhi närvidega mängida, pidurdades oma rattad blokki ei anna ka sulle õigust, sest minuteada on äkkpidurdused keelatud. Ja maanteel sõidan mõnel autol ka sellepärast tagumikus kinni, kuna ta sõidab mu kiirusest vb 1-2km/h aeglasemalt ning kuna autol cruise peal, siis sõidan tagumikku kinni ning ootan, millal ta oma kiirust tõstab või sõidan mööda. Ja taaskord nüüdisaegsel Tartu mnt peangi Sul tagumikus kinni sõitma, kuna muned seal 90km/h, ja ei saagi mööda, et mitte trahvi saada.
Mina sõidan alati lubatust mingi 5-10 km/h rohkem, on veel miskit öelda? Kui mina lasen rahulikult 100-ga ja siis sina lampi perse ronid, siis jah, saad kõrvetada, mind üldse ei huvita, sinu enda probleem. Minimaalne pikivahe on fooritaga jah vb. 30cm. aga linnas ja maanteel võib selle heaga ära unustada.