Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 413 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Sierra 1991a. Kubilius
PostitusPostitatud: 01.11.2009 20:16 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
Kubilius kirjutas:
Öösel kohe peale mootori peale panekut vist naljalt rinkale ei saa, või mis?

See ei õigusta sellise liigutuse tegemist.

Ja selle leegiga pikivahe "õpetamine" võib kurvalt lõppeda. Mina sõidaks kindlasti järgi ja nõuaks enda stange kinni maksmist, kuna Sa ei tea kunagi mis põhjusel ta Sul sabas sõidab.

Sa võid ju proovida järgi sõita :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2009 20:30 
Kasutaja avatar

jalamees kirjutas:
võib ka alati natuke karmimad meetmed kasutusele võtta nt maanteel...pikkivahet ei oska hoida siis pidurid plokki,selle asemel et kaotad oma stange kaotad terve esiotsa ja pluss veel oleksid süüdi ka tagant sõidu pärast.

täpselt. sest täiesti pe*ses sõitmine on lauslollus selleks ei ole ühtegi mõjuvat põhjust ja normaalne inimene nii ei tee. jalamehel on igati õige loogika süüdi jääb see kes tagant sisse sõidab. aga kuna ka fooritaga on vaja sõita nii sappa et kahe auto vahe on ala 30cm siis seal toimib ka see leegi süsteem üsna edukalt. varsti tuleb autole ka summuti juurde asjakohane kleeps ja siis sõida niipalju kui tahad sabas.... :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2009 21:52 

GTO kirjutas:
pokemon kirjutas:
Ja selle leegiga pikivahe "õpetamine" võib kurvalt lõppeda. Mina sõidaks kindlasti järgi ja nõuaks enda stange kinni maksmist, kuna Sa ei tea kunagi mis põhjusel ta Sul sabas sõidab.

Sa võid ju proovida järgi sõita :wink:

Ei ole probleemi. Kui sinna juhuslikult Sierra Cosworthi turbo mootorit või mõne uuema Focus ST/RS'i mootorit vahele pole tõstetud(vägagi ebatõenäoline), siis 2004a 3.0 diisliga võrreldes ei ole vist vaja palju arvata, kumb peale jääb.

Lisaks veel see, et KUNAGI EI TEA, mis põhjustel teine Sul mõne hetke sabas sõidab.

Ja selle tagant otsa sõidu kohta ma kirjutasin ka kunagi siin foorumis, et löön piduri põhja.. Enam sellega ei tegele, kuna ma õppisin paar asja juurde...
1. Kui teine Sulle tagant sisse sõidab selle tõttu, siis on Sinu enda auto katki ja Sa tõenäoliselt ei liikle enam ise ka selle autoga kuhugi. On seda jama vaja?
2. Tagant sissesõidu korral saab esimeses autos olev inimene rohkem kannatada, kui tagumises autos olev. Mille kuradi pärast mulle endale vigastusi vaja on?

Häirib Sind see, kui keegi Sul fooritaga sabas seisab? Mind küll ei häiri nii kaua, kuni ta mulle otsa ei sõida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 02:17 
Kasutaja avatar

hardstyler kirjutas:
ma ei saa ka aru, mis parklas viga on? väga kõva asi tundub igatahes. Tubli!

Keda kuradit peaks häirima see, kui ma tühjas parklas öösel rehve suitsetan, haiged inimesed :lol

pokemon kirjutas:
See ei õigusta sellise liigutuse tegemist.

Lisaks veel see, et KUNAGI EI TEA, mis põhjustel teine Sul mõne hetke sabas sõidab.

Ja selle tagant otsa sõidu kohta ma kirjutasin ka kunagi siin foorumis, et löön piduri põhja.. Enam sellega ei tegele, kuna ma õppisin paar asja juurde...
1. Kui teine Sulle tagant sisse sõidab selle tõttu, siis on Sinu enda auto katki ja Sa tõenäoliselt ei liikle enam ise ka selle autoga kuhugi. On seda jama vaja?
2. Tagant sissesõidu korral saab esimeses autos olev inimene rohkem kannatada, kui tagumises autos olev. Mille kuradi pärast mulle endale vigastusi vaja on?

Häirib Sind see, kui keegi Sul fooritaga sabas seisab? Mind küll ei häiri nii kaua, kuni ta mulle otsa ei sõida.

Jutust on mõni mees ikka vääga valesti aru saanud... Point on selles, et kui näiteks mingi maasturivend sõidab mul niimoodi perses, et ta mu tagatulesidki ei näe, kui ma pidurdama peaks, siis kuidagi tuleb ju teda õpetada! Ma küll ei tahaks, et keegi mu auto ära rihiks. Mind ei häiri, kui hoitakse mõistlikku vahet fooritaga, mitte, et sõidab mulle pm. vastu stanget ja ootame siis koos millal roheliseks läheb. Ja sulle lisaks veel seda, et häirib sind see, kui ma öösel parklas rehve põletan, kui sa ei näe ega kuule seda??? Kellegile mingit ohtu ega midagi ma ei tekita ja rehve põletan rohkem seal, kus elumajasid lähedal pole.

Siller kirjutas:
Ise sõidan samuti valgusfoori taga autole suhteliselt lähedale, Va kui ei asu kuskil mäe peal vms.
Mina ei saa aru jälle nendest inimestest, kes jätavad foori taga 5m vahe, ja taga olevad inimesed ei saa selletõttu nt vasakpööret teha, kuna vasakpoolsele rajale ei saa keerata :help
Seadus lubab minumeelest minimaalseks pikivaheks 30cm. Kuid samamoodi, kui hakkad oma autoga leeki laskma, siis sina jääd siiski süüdi, kui teisele autole vigastusi tekitad.
Ja see et maanteel tagaoleva autojuhi närvidega mängida, pidurdades oma rattad blokki ei anna ka sulle õigust, sest minuteada on äkkpidurdused keelatud. Ja maanteel sõidan mõnel autol ka sellepärast tagumikus kinni, kuna ta sõidab mu kiirusest vb 1-2km/h aeglasemalt ning kuna autol cruise peal, siis sõidan tagumikku kinni ning ootan, millal ta oma kiirust tõstab või sõidan mööda. Ja taaskord nüüdisaegsel Tartu mnt peangi Sul tagumikus kinni sõitma, kuna muned seal 90km/h, ja ei saagi mööda, et mitte trahvi saada.

Mina sõidan alati lubatust mingi 5-10 km/h rohkem, on veel miskit öelda? Kui mina lasen rahulikult 100-ga ja siis sina lampi perse ronid, siis jah, saad kõrvetada, mind üldse ei huvita, sinu enda probleem. Minimaalne pikivahe on fooritaga jah vb. 30cm. aga linnas ja maanteel võib selle heaga ära unustada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 03:55 
Kasutaja avatar

:lol :lol :lol No ma ei oska enam midagi öelda,2.9 siis liigub sellel kerel paremini?
Kui mina peaks sul taga kuskil fooritaga seisma ja sa selle leegi tagant välja lased siis tagajärjed on ilmselt kurvad,2004a 3.0 diisel :lol :lol paremat v6rdlust ei saand tuua??
Ega see 2.9 seal mingi ulme mootor ei ole,et vastast sellele ei leiaks,enamus autosid siiski sellest kiiremad.
Aga värvi see lõpuks ühte värvi..
Muidu edu,isegi sellega lennukal s6itnud sidur tundus jah pehme v6itu olevat ja su käiguvahetus tahab k6vasti lihvimist 400m peal sain 10km/h kiirema aja.

Kas see on see sama scoda piltidel mis mu rooli kuskil pärnuvahel ringi s6idutas? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 04:26 
Kasutaja avatar

Nokian kirjutas:
:lol :lol :lol No ma ei oska enam midagi öelda,2.9 siis liigub sellel kerel paremini?
Kui mina peaks sul taga kuskil fooritaga seisma ja sa selle leegi tagant välja lased siis tagajärjed on ilmselt kurvad,2004a 3.0 diisel :lol :lol paremat v6rdlust ei saand tuua??
Ega see 2.9 seal mingi ulme mootor ei ole,et vastast sellele ei leiaks,enamus autosid siiski sellest kiiremad.
Aga värvi see lõpuks ühte värvi..
Muidu edu,isegi sellega lennukal s6itnud sidur tundus jah pehme v6itu olevat ja su käiguvahetus tahab k6vasti lihvimist 400m peal sain 10km/h kiirema aja.

Kas see on see sama scoda piltidel mis mu rooli kuskil pärnuvahel ringi s6idutas? :D

Värviga nii, et küll ma jõuan, enne vaja mõni tore lisavidin veel külge keerata ja enne talvised hooldused ära teha. Käiguvahetusest niipalju, et see, mis lennukal oli, on ajalugu, las ma harjutan veel :wink:
Kui sina peaks mul perses kinni istuma fooritaga, siis on su stangel ilmselt tagajärjed kurvad, muud midagi. Sa ei pea tõesti igas foorumis kiitlema, kui kõva tegija sa tegelikult oled, või kui tahad kiidelda, siis too mõni reaalne näide, kellega on mingi kurb asi juhtunud, kui ta on midagi teinud, mis sulle ei meeldi. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 04:34 
Kasutaja avatar

Aga tee proovi selle stangega :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 04:47 
Kasutaja avatar

Nokian kirjutas:
Aga tee proovi selle stangega :wink:

Jah muidugi.
Lihtsalt loe mu eelmise postituse viimast rida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 17:05 

hirmus kõvad vennad olete vaidlema oma sirjede teemal siin foorumis. olge rahulikud sellega. tegelik elu on veidi teistmoodi. too mõni näide kellel sa konkreetselt stange oled ära kõrvetanud selle tulelondiga, enne kui ise kõvatama hakkad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 17:40 

tore ossi-sierra

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 17:44 
Kasutaja avatar

Ah mis jandite selle tulelondiga. Kift paugukas. Ta enda stange on veits sumpa otsa juurest kärsand, pole see asi nii hull ka. Eks veits võib jälje jätta küll kui tükk aega kellegile ninasse paugutada selle tulega, väike suts ei tee midagi. Rahu! :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 19:30 
Kasutaja avatar

Kuid Kubilus, oled sa uurinud, kui täpselt su spido reaalselt ka näitab?
GPS-iga nt.
Chrysleri spidod näitavad GPSi järgi täpset suurust.
Äkki oletame, sõidad enda arust 100-ga, reaalne kiirus on vb 90.
Aga mina tahan sõita reaalse kiirusega 100!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 19:45 
Kasutaja avatar

Vahva pill. :)
Endalgi säärane sumpar mis lööb kerge tulelondi tagant välja, nii poolemeetrise vähemalt, aga sumparile pole midagi külge aretatud. :)
Autol lihtsalt poest ostetud paberitega sportsumpar mis on alates pükstest kõik komplektis. :)
Ja siis miskit ka mootoril käpitud, ei teagi täpselt.
Aga londi lööb nagu nalja see 1.6 mul välja. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 20:13 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
GPS-iga nt.

kubilius sõidab GPSi järgi ja spido on peaegu täpne 1-2kmh eksib. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.11.2009 20:46 
Kasutaja avatar

GTO kirjutas:
Siller kirjutas:
GPS-iga nt.

kubilius sõidab GPSi järgi ja spido on peaegu täpne 1-2kmh eksib. :)

Selge siis.
:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 413 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis