Add. kirjutas:
Kaugel masin on ? Nägin et täna olid (te) auto kallal ehk. Ega sind seal närvi aja mingid lapsed oma minimopiga peenestavad ? Ennast küll seal paar boksi edasi ajas see pinin selleni et ühelt sai mopp käest võetud ja lükkama pandud. Igatahes, loodan masinat varsti ka ilusti sõitmas näha, meeldib et mõni vaikselt nokitseb ka selliseid liikureid.

Masin seisab ikka hetkel salongi elektri taga

. Esimesed sõidud tehtud garaazide vahel, aga salong kokku ladumata. Armatuurlaud on ainult tagasi pandud. Juhtmeid seal ikka on parandada ja ühendada. Kindel, et mind nägid ? Ma täna auto kallal ei nokitsenud, siklit käisin võtmas ja nüüd õhtul viimas. Aga noo, las poisid sõidavad oma mopiga

. Kui töö kenasti jookseb, siis muusika käib garaazis ja suurt ei häiri, minu garaazi eest pole nad väga tihti mööda sõitnud. Niikaua kui ma nende tagarattast kivi ei saa, pole probleemi. Pigem häirivad need kulgurid, kes garaazi katustel jooksevad. Ma loodan ka varsti liigelda, kooliga kiire koguaeg ja ehk leian varsti aega ka et autot jälle teha. Btw, kus kandis sa seal pesitsed, oleks tore ka teada, kes ja kus seal mõni foorumlane on.