On sulle kunagi öeldud, et sa oled rumal paks siga ja täiesti kasutu? Well, tõenäoliselt on ja ilmselt oli see isegi põhjendatud. Ent vastupidiselt sinule ei jää mu Skorpion nurka nutma, vaid paneb vastu. Õelutseb, lööb, karistab - nõuab austust. Ta on nagu rikas vanatädi, kes lihtsalt ei sure. Ja sul on selle surmaga kiire, kuna madala moraaliga hooldaja üritab pärandust endale kantida. Kui mitu korda olen mõelnud "oi seda ei remondi, homme viin emmerisse"? Sadu. Ometigi on kaks aastat täis ja vähemalt üks tuleb veel, sest täpselt nii paljuks on ülevaatust.

Kui salong oleks naine, siis kolmekümnendates milf kauni tagumiku ja kergemeelse minevikuga, millest 96ndat aastat lihtsalt eitab. Eriti seda osa, kus ta Hispaanias härrasmeeste baaris töötas ja Anne juures grupiseksis. Pealegi viimane oli vaid sellepärast, et ta oli "segaduses ja ei teadnud, mida elult tahab - niisiis see ei loe". Sarnaselt milfiga on salongi tagumine osa üpris kaunis. Esiistmetest on aga lugematu arv mehi üle käinud ning armid väärkohtlemisest on sama kerged näha kui haavad vananenud hoora hinges, kellele esimest korda "ei" öeldi.

Auto ostes kahtlustasin, et sidur läheb läbi. Siiani kahtlustan. Kaks aastat on möödas. NB! See pole mu hilissuvine kõõm, vaid talv jaanuarist 2012.
Kokkuvõte kahe aasta jooksul tehtust.
Auto hind ostes: 180€
Periood: 2010-2012
Ls: ~15 000km
Tagapidurid: 65€ (klotsid, sadulate taastamine remontkomplektiga + töö raha) Aeg: 08.2012
Esisild: 100€ (rooliotsad, tugevndatud õõtsapuksid, õõtshoob + töö) Aeg 09.2012
Hetkel on murelist (punane on prioriteet):
Hele armatuurPunni autopoolne pistik juhiistme kõrguse regullile
Hele käetugi (mk1)Istmesoojenduse nupud käetoele
Lävepaku plastliist
Mk2 Toontagatule PISTIKUDKell töötava valgusega.
Lisaks oleks hea kui keegi leiaks kuskil sellises stiilis armatuuripuidu. Tavalist juustu ei taha.