Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Chevy Blazer 4.3 V6 98'a Harry_R
PostitusPostitatud: 28.06.2010 22:41 
Moderator
Kasutaja avatar

maksab miski samasse auku ehk mis need, mida proovisid. KOhest müüjat ei tea soovitada, aga küsi näiteks drews auto käest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 22:49 

saarlane kirjutas:
maksab miski samasse auku ehk mis need, mida proovisid. KOhest müüjat ei tea soovitada, aga küsi näiteks drews auto käest.

Ok, proovin homme midagi uurida. Peab kiiremini liigutama, muidu suvi saab varsti läbi. :P
Aga hakkab selgeks saama, et sellele autole sobib läikiv ja laia randiga velg ning kui aus olla, siis ega sellel viimaselgi Cragar GT veljel minuarust väga viga ei ole, kui ilusti läikima lüüa. Sellele Camarole nad muidugi alla ei sobinud, kui ratas ca. 5 cm koopast väljas, Blazeri kohalt vaidleks natuke Alarile vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2010 23:05 

niipalju kui nendelt piltidelt aru saada, siis camaro all see velg jah mööda, aga jeebi all väga ok imo. Kunagi oliyx ilus ford explorer(vanem) millel analoodsed all ja väga timm oli :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2010 22:44 

Tänasest õhtust auto selline. Aga tekkis ka kerge probleem rehvidega.Teeäärest üles sõites käis rehv vastu plastikust koopaääre alumist nurka. Vaatasin, et see plastik ise on ka natuke liiga sees, ehk aitab selle eemale viimine.
Peale said ostetud igatahes 255/70/15 rehvid ja nagu selgus, siis kõik 4 velge on 8,5" laiad. Tagumised veljed vaja veel läikima lüüa.
Paar klõpsu ka moblaga:

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.06.2010 23:23 

255 rehv jäi nii stretch .. väga kummaline, peaks väga hästi sobima sinna 8,5" veljele tegelikult

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 14:05 

Ma just mõtlen et kuidas see velg saab 8,5 tolli lai olla? Vaadates, kuidas see Camaro all oli, siis mis originalis on camaro velg 5 tolli lai v? Pakuks et see velg mingi 10-11 tolli lai....see seletaks ka, mix 255 rehv nii naljakas seal peal on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 14:15 

ma kahtlustan ka et neil juba ~10-11" laiust äkki. Camaro rehv oli seal peal päris kurja laiusega ennem, pildi järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 15:04 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Täitsa muhedad veljed,need poldid velje ringil lahedad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 20:10 

tomcraft kirjutas:
Ma just mõtlen et kuidas see velg saab 8,5 tolli lai olla? Vaadates, kuidas see Camaro all oli, siis mis originalis on camaro velg 5 tolli lai v? Pakuks et see velg mingi 10-11 tolli lai....see seletaks ka, mix 255 rehv nii naljakas seal peal on...

Velgede siseküljel kirjas 8,5". No kurja, ei tahaks uskuda, et nad laiemaks on tehtud. Peaks ära mõõtma, siis saab teada.
Aga olegem ausad, oli ka endal üllatus, kui see 255 rehv selline paun jäi.
Igatahes panen need rehvid turgu, kellel huvi, võtku ühendust. Mustrijääk täna mõõdetuna 5-6mm, Bridgestone Dueler H/T, mõõdus 255/70/15, esmamuljelt head, vaiksed rehvid.
Nüüd küsiks, et millise pastaga saaks veljed kenasti läima lüüa?
Lisaks on vaja ühele veljele otsida tsentrirõngas ja mõned poldid.
Nädalavahetusel tegin esimest korda sellele autole salongi suurpuhastuse ja kreemitasin ka nahktoolid ära, eile sai kogu vaev sitaste rehvidega nullitud. :D Mis seal ikka, teeme uuesti!
Ja lisaks veel, et mõtlesin lisada kollastesse gabariitidesse pirnid, aga vahi kuradit, pole kohtagi. :D EURO värk noh.
Tol hetkel vist oli mingi jube tahtmine tuledega mässata, kuid siis ma mõttest kaugemale ei jõudnud. Mõtteks sai aga tagatuledes teha topelt gabariidid ja pidurituled, ehk siis panna ka praegused gabariittuled pidurdama ja pidurituled gabariitama.
Kes sai mõttest aru, see on tubli. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 21:46 

Päris huvitav näeb välja see auto ;) see kliirens mulle meeldib :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 22:18 

Harri_K kirjutas:
Päris huvitav näeb välja see auto ;) see kliirens mulle meeldib :twisted:

Oleneb, kuidas me rahakotiga jutule saame, aga tahaks välimuses veel mõned asjad muuta. :)
Üks tagumise ukse toonkile sai vahepeal vahetatud, kuna vana liim oli alla jäänud ja nö. mullitas ühest kohast. Nüüd on kile ilusti sile, aga selgus uus möödalask. :D Kes tähelepanelikult vaatab, siis tagumine ukse kile hoopis teist tooni, peaks olema aga täpselt sama nagu kõrval asuv kolmnurk. Samuti pagasiluugi klaasi kilel palju mulle all.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 22:21 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Peeglid lasta ära kroom kiletada ja sobivatesse kohtadesse veel läikivat näiteks ning alumine plastring,koopad jne kere värvi või siis kõik tumedaks ja kroom kaotada ,võimalikud variandid.Kindlasti saab huvitavaks auto muuta.Kliirentsit veel tõsta oleks pull.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2010 22:44 

oopc kirjutas:
Peeglid lasta ära kroom kiletada ja sobivatesse kohtadesse veel läikivat näiteks ning alumine plastring,koopad jne kere värvi või siis kõik tumedaks ja kroom kaotada ,võimalikud variandid.Kindlasti saab huvitavaks auto muuta.Kliirentsit veel tõsta oleks pull.

Mõtlesingi, mis mul küsimata jäi. Hea, et meeldetuletasid.
Just see sama alumine plastiring. Selle heleda tooni all on tegelikult originaal must värv. See on suht prostalt värvitud õnneks ja seda just selles suhtes, et mingit karestamist pole tehtud. Siiani nii mõnegi tüki värvi sealt maha kakkunud ning praegust tulemust vaadata, siis vaja oleks ainult poleerida seda lõpptulemust. Aga olgem ausad, see nokkimine võtab kenasti aega, mida mul suvel väga ei ole. :D Kuidas saaks selle plastikule lastud krobelise värvi kiirelt maha?
Kroomi rohkem sellele autole ei tule, kui ainult rauad ja see ongi üks asjadest, milles ma rahakotiga nõu pean pidama. :D Ja kliirensit samuti kõrgemaks ei aja (esialgu).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2010 00:23 

Seda plast ringi vist tõesti ei jõua suvega ära katkuda :D aga piltidel tundub nagu päris korralik see hallikam osa.
Et siis hakkaks jälle huvipärast laskma siin vt meestel pilti tuunida ,et kui kroom detailid tumedad oleks ,lihtsalt enda rahuldamiseks ja tagumised tuled tumedad ja esimeste kollastega ka midagi ette võtta või isegi mitte ja jäävad oransiks vt peal.NIGGASTYLE :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2010 12:27 
Kasutaja avatar

Mingil juhul pole see velg 8.5" lai, 10"+ tõesti.
Värv lase korraliku survepesuriga maha, usu, aitab väga hästi !

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 252 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis