Nii, sai siis lõpuks ka stangelisa ette võetud ja vähe korralikumalt tehtud. Tulemusega küll täiesti rahul ei ole, aga noh parem kui enne
Sai siis alustatud värvi eemaldamisega ja oma eelnevalt tekitatud porri eemaldamisega :

Siin ka siis üks kahest kurikuulsast august, millele plekilapi olin eelnevalt peale pannud :

Et need augud saaks kaetud, sai mingid ajad tagasi soetatud paar sellist asja :

Nimelt siis klaasriie ja vaik pmst. Läheb see ka käiku mõnede muude rõveduste likvideerimisel
Peale enda mürgitamist ja möllamist sai asi nii kaugele :

Ja sai ka värv eile peale koos lakiga :

Plaanis ka stange võre asendada AC Schnitzeri stiilis lahendusega, ei ole kahjuks pilti käepärast
Aga täna oli ikka ütlemata halb päev minu jaoks.Nimelt tuli siis täna tagumisi rattakoopaid töödeldes selline üllatus välja :

Jamasin parasjagu vasaku tagumise koopaga, kui tükk värvi ja pahtlit mulle pmst pähe kukkus

Sai hakatud siis uurima, et mis värk on ja all ääres oli ikka päris korralik läbiv rooste. Toksisin ja nokkisin siis sealt vaikselt edasi ja selline asi sealt mulle vastu vaatas. Tundub, et kunagi on seda tiiba parandatud vms, sest s#tt eeltöö paistab värvi alt läbi ja pahtliga ei ole ka just kokku hoitud

Sai käepäraseid vahendeid kasutades ka alustatud nö kiirparandusega. Nimelt sai siis sellist porri tehtud, et korralikult puhtaks, plekitüki liimisin peale ja praeguseks on see koht ka pahteldatud. Kahjuks ei ole hetkel võimalik kuskil töökojas seda asja lasta korralikult ära teha, nii et peab ootama paremaid aegu. Lihtsalt loodan, et see kompunn sealt minema ei lenda peale kanalisatsiooni kaevust üle sõitmist
Kui stange ja tiiva valmis saan, siis kostitan ka piltidega.