Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 80 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic 92 (ants88)
PostitusPostitatud: 19.08.2012 19:17 

TaaviR kirjutas:
Kõva töö on tehtud kui pilte vaadata.
Aga tekst on umbes sama segane...
Pilt

ega kes see ikka seda texti loeb:d nagunii enamus vahib pilte.Ja kui siin foorumis märkimata siis ma düskraafik aga koma kohad ja side sõnad lihtsald eeei vitsi panna.sorry :hail

Viimati muutis ants88, 19.08.2012 19:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2012 19:23 

ma arvan lihtsalt, et oleks pidanud veidi kauem koolis käima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2012 19:46 

rohelinehiir kirjutas:

HAKKAB PIHTA!!!!

No tra küll kes sa oled,et tuleb nii ütlema kui sa ise ei tia mind.
0len lõppetanud 11klassi + it eriala ja autoremondi lukksepa eriala.Kes sa oled et tuled ütlema et tuleks rohkem koolis käia.
Tra küll nii kettase aiavad need inimesed kes teisepeale näppuga on kärmed näitama ja arvustama.
KUI EI MEEELDI,ET ÕIGEKIRJA VEAD ON SEES NOO PALUN LOE MUUD TEEMAT.

JA KUI SA SIIT TEXTIST KA MÕNE KIRJA VEA LEIAD SIIS PALUN PALUN HOIA OMA KOMENTAAR ENDALE!!!

Nii ja kodu töö sulle mine leheküljele.http://et.wikipedia.org/wiki/Esileht
ja otsi nihukest sõna nagu Düsgraafia.Kui vastuse teada saad siis kindalsti postita siia ka veel *hhaahhha sull on puuue*.
Ja kui sind tõesti veel nii palju huvitab siis lõpetasin est keele exsami 1 veaga kuna olen 3 klassist saadik käinud logopeedi juures õppimas,et ma ei teeks enam kirja vigu.aga näe ei ole ikka ära õppinud veel.Olen puudega ja suht savi ausald öeldes.
Või äkki sa tahad mulle kinkida selle arvuti proge mis automatseld parandab suvalises aknas ja tekstis vead mida kirjutan????
hind on 380 aastane litsents.
Tänan tähele panu eeest!!!

Ja kõikidele teistele kes kukuvad minu postituse peale HR rohelinehiir-d kaitsma või mida iganes siis HOIAME TEEMA PUHTA ÜLELIIKSEST MÖLAST!!!!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 22:27 
Kasutaja avatar

Civicul peaks ju juba originaalis 4-1 torukolle olema? Pildilt paistavad muidugi jämmumad torud, aga mainiks, et Honda investeeris kõvasti, et teha ainuüksi väljalaske kolle peaaegu ideaalne, mistõttu on ainult üksikud järelturu tootjad suutnud paremaid võimsus/väände näitajaid välja võluda. Kui kõik hästi, siis sellegi poolest kaotad jämedamate torudega madala otsa väänet, aga see eest saad võimsust kõrgematel pööretel - seal, kus Honda elab :twisted:
Rajal hea, aga tänavaliikluses...

Edu kõvasti! JDM 4Life

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 09:54 

ZaintS kirjutas:
Civicul peaks ju juba originaalis 4-1 torukolle olema? Pildilt paistavad muidugi jämmumad torud, aga mainiks, et Honda investeeris kõvasti, et teha ainuüksi väljalaske kolle peaaegu ideaalne, mistõttu on ainult üksikud järelturu tootjad suutnud paremaid võimsus/väände näitajaid välja võluda. Kui kõik hästi, siis sellegi poolest kaotad jämedamate torudega madala otsa väänet, aga see eest saad võimsust kõrgematel pööretel - seal, kus Honda elab :twisted:
Rajal hea, aga tänavaliikluses...

Edu kõvasti! JDM 4Life

hetgel se oem küljes ja to on 4-2-1 aga vahetuse läheb kaalu poolest kuna kolle ülemine ots on ikka malmist ja kaalub oma jagu.see aftermarketi oma on nattuke jämedam ja nattuke laugemate kurvidega ja kaalub 1,5kg kui orikas kaalub sinna 4-5kanti vist.tänava liikluses võiksi rahulik/hunt lamba nahas olla.sellepärast sai ka summuti pütti otse läbi klapp pandud vtcu signaali peale regeerima alles. loodan et hääl liiga ulmeline ei saa:d

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2012 17:42 

nii kuna kerega läheb aega ja selgus et mootor läheb ikka uuesti lahtivõtmisele siis otsutasin juba ka paar asja ümber teha et välistada paar vb tekkivat propleemi.
vahetuse lähevad siis hülsid ja kolvid ja arvatavasti ka kepsud.
Pilt
http://www.ebay.com/itm/NIPPON-RACING-P29-D16-Pistons-Honda-Civic-D16Z6-SI-EG-/140854202051?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20cb908ec3&vxp=mtr

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2012 22:20 
Kasutaja avatar

ants88 kirjutas:
rohelinehiir kirjutas:

HAKKAB PIHTA!!!!

0len lõppetanud 11klassi + it eriala ja autoremondi lukksepa eriala.Kes sa oled et tuled ütlema et tuleks rohkem koolis käia.
Tra küll nii kettase aiavad need inimesed kes teisepeale näppuga on kärmed näitama ja arvustama.

JA KUI SA SIIT TEXTIST KA MÕNE KIRJA VEA LEIAD SIIS PALUN PALUN HOIA OMA KOMENTAAR ENDALE!!!

ja otsi nihukest sõna nagu Düsgraafia.Kui vastuse teada saad siis kindalsti postita siia ka veel *hhaahhha sull on puuue*.
Ja kui sind tõesti veel nii palju huvitab siis lõpetasin est keele exsami 1 veaga kuna olen 3 klassist saadik käinud logopeedi juures õppimas,et ma ei teeks enam kirja vigu.aga näe ei ole ikka ära õppinud veel.Olen puudega ja suht savi ausald öeldes.
Või äkki sa tahad mulle kinkida selle arvuti proge mis automatseld parandab suvalises aknas ja tekstis vead mida kirjutan????

Ja kõikidele teistele kes kukuvad minu postituse peale HR rohelinehiir-d kaitsma või mida iganes siis HOIAME TEEMA PUHTA ÜLELIIKSEST MÖLAST!!!!!!

Paistab, et 11. klassi- ja autoremondilukksepa erialast jäi väheks ikkagi. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2012 22:30 
Kasutaja avatar

Hull möla käib siin ikka :D Väga kõva ehtamine ikka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2012 22:30 

H.m.m kirjutas:

Paistab, et 11. klassi- ja autoremondilukksepa erialast jäi väheks ikkagi. :wink:

DEBIILIK

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.10.2012 22:35 
Kasutaja avatar

HSR kirjutas:
H.m.m kirjutas:

DEBIILIK

Pluss üks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2012 09:04 

H.m.m kirjutas:
ants88 kirjutas:
rohelinehiir kirjutas:

HAKKAB PIHTA!!!!

kle mis so mõtte siin foorumis on ültse???lihtsald tüli norida ja risustada teise teemasid?

Ja siinkohal paluks mõnda mode kes äkki korjab need gramatika vigade kohata käivad komentaarid ja ülelikse prügi mis teemas on ära. kui on võimalik???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2013 00:25 

nii kuna peale viimsaid postitus pole väga viitsinud siia teemat midagi postidada kuna leidub igasuguseid idikad kes selle asemel et teemat lugeda komenterviad parem kirja viga.aga jah hetgel masin liigub omal jõul juba.

nii et coppin siia siis honda foorumi postitused mis siia ei ole panud.

nii uue aasta puhul mootor ja kogu asjad ära sorteeritud ja nimekiri tehtud mis puudu veel on.nimekiri ei saanudgi väga pikk.ja tänud petsile kele käest sain ühe d16z5 kolvi,kuna see vana kes minu z5 kolvidelt kepsud eemaldama lõhkus ühel kolvild killu välja ja nüüd jäi süda kripeldama et äkki kolvil ka mingid mõrad(ja kui sõitma saab on kolb ribadeks ja kõik mootori remondi kulunud rahatuulte visatud) ja nüüd ikaksjuhuks vahetan selle ühe kolvi välja.ja siduri kettad on ikkagi erinevad 1,5l ja 1,6 l diameeter on sama aga nuutide osa on pikkem.kui nüüd pärnu ükskort tagasi jõuan siis korja viljandist petsild kolvi ja kasutaja rosinald ühe puudu oleva tiiva ääre ja taga silla suured puksid.nüüd veel laagri tiir ja paar puksi ja siis saab veermiku kokku panna.

vasakul 1,6 ja pareml 1,5l oma
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
kõik asjad tuppa sooja toodud :biggrin:
Pilt
liivapritsist läbi käinud veljed.
Pilt
must sissu.kuigi ukse polstritel tuleb see kesmine osa välja vahetada ja pana elektri akkene oma.ja armatuurild need rõvedad hallid osad välja vahetada.
Pilt

nii vahepeal saanud kätte igasugust juppe ja muud staffi ära sai tellitud kõiga tagasilla juppid ja muus selline.nimekirjast puudus veel siduri kettas ja laagri tiir ja pidurisuportite remont komplekt.aga jah elektrilised istmed sain kätte ja nüüd tuleb neil polster mahakakkuda ja aretada vti orikinaal polster neile peale.

SULAKS SEE LUMI AINULD KIIREMINI SIIS SAAKS PIHTA HAKKATA JUBA.

ehk siis lõpptulemusena peaks olema vti elektri istmed:d:d

Pilt

Jaanus saatis jälle pakkikese mulle.ehk siis enamus tagasilla pukse.

Pilt

nii siis sai nv garaasis m;latud ja civicu el istmed valmis tehtud praktiliseld.polstrid pessu ja nats ]mblemise ja siis kokku juba.ja vaja veel need peesid plastik tetailid mustaks v'rvida.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
algul proovisin ilma raamita aga raamiga j'i kenam.
Pilt

nii siis kuna talvine töö hoeg sai läbi siis suvi käes jälle ja tuleb masinat edasi teha.SUURED tänud ikka javesti jaanusele juppide varustamise eest.noo see mees on tegija!!Nii siis lootus on hetgel nii et järgmiseks nädalaks äkki rattad alla ja mootor peal kui midagi villutu ei vea.Ja kui masin ära puhastada traat harjaga põhja alt siis tuleb seda roostet ikka oma jagu välja õnneks põhja alla läbivaid auke ei ole aga jah tiiva sisemine äär ja ukse nurkada on ikka päris mädad omadega.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

sai siis päev läbi möllatud ja tulemus siis selline:
järjekorras siis relakas,rooste muundur,happekrunt,ja põhja mastiksi esimene kiht kui see kuivanud siis 2 kihti uut otsa veel.kõik praod ja augud kuhu liiv või niiskus võib sisse minna sai happelise silikoniga enne happe krunti kinni pandud aga samas jäetud mõni auk kus vesi või midagi saab välja voolata kui peaks isegi saama kuskild sisse.homme jah siis 2kihti pinsliga ja siis kivi katsega kogu põhi veel üle.siis sillad alla ja tiiva ääred relakaga küljest.

Pilt
Pilt
Pilt

nii täna siis tihe päev olnud ja päev otsa vermiku kokjku lappinud.kuna sadas siis alla ei jõudnud veel panna aga pole hulle kah.homme saab need stabikad ja need kõik valmis panna ja esisilla talale juppid külge panna.Teha oli palju kuna uued laagrid kõikide pidurisadulate,kõik tihendid vahetada+liugurid,laagrid puksid....jne aga hetgel valmis ja ootab alla panemist.

hakkame siis kokku laduma.
Pilt
tagumine piduri suport osaden siis.
Pilt
Pilt
Pilt
ja koos ta ongi.ühe esimese suporti remondile kulus kuskil 15mni ja tagumise 30min nii et suht kiirest saab need tihendi tehtud.
Pilt
Pilt
silindri poold ka siis koos.üks hea nipp kui keegi mansete vahetab siis printeri võiu mingi õhuke kile manseti sisse ja siis kolb seald läbi siis ei pea kruvikatega urkitsema et manseti kolvi peale saada alguses.
Ja uued liugurid ka siis...
Pilt
puksi ralli.
Pilt
home made hüdra press.
Pilt
orikad mingite tugevtustega kuna esisilla puksidel ei olnud seda metal rõngast sees.
Pilt
kuskil 10-15min ja valma
Pilt
laagrid ka siis sisse pressitud.
Pilt
hakkab looma juba.käsipiduri trossi hoidja mis vana trossi küljes oli ei tahtnud kohe sugugi vanast trossist lahti lasta ja sai ikka päris koralikuld vägistatud tolle kalla.
Pilt
ja õhtuks sai valmis ka siis kogu see krempel.kus juba käsa trossid ja piduri vollad ja kõik hoovad küljes nii et ainuld kere külge tõsta.
Pilt

Pilt
esisild all siis
Pilt
aarete kamber
Pilt

nii nattuke mölatud siis.tiiva ääred ja karbid ära keevitatud mootor peale tõstetud ja ära juhtmestatud.armatuur sisse panud.esimene tiir ka juba tehtud(fun fun fun).ja muidugi terve kere üle lifitud.nüüd ootan et värvima saaks.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 00:10 
Kasutaja avatar

Ülejäänud auto tuleb ka siuke kärtsroheline?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 00:41 

kerdo kirjutas:
Ülejäänud auto tuleb ka siuke kärtsroheline?

mkm ülejäänud auto tuleb lumivalge. ja täiesti orika välimusega.vb mingi stange lisa ja spoon taga tiib.aga muidu oem.
mõtlen kas kapoti teeb vb mustaks.veljed lähevad sama värvi mis kapoti alt.

väike video ka, klappid regullida veel aga käib suht normalseld lamda kütte viga viskab ainuld.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 15:03 
Kasutaja avatar

Täitsa äge võib jääda, aga soovituseks pane need voolikud mis mootori all on, läbipaistvad, annab särtsu juurde kapoti alla :D
Muidu äge ettevõtmine!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 80 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis