Minu taga pole kõige mugavam istuda

Seal vast 10-15 senti on ehk kahe istme vahe, ma päristäpselt ei tea ka. See auto pole ka testides saanud nimetust kui väga 5 inimese auto, isegi mitte 4 täiskasvanu auto. Lapsed saavad taga hakkama. Kindlasti on esiveolistel tagaistmel rohkem ruumi, teatud eripärade pärast siis
Kuna E39 on/oli vanem, siis jupid odavamad ja väga palju on romulast väga korralike juppe saada. E91-le pole praktiliselt midagi veel saada, keegi ei taha seda elektroonikast punnis junni lammutada... Lisaks oli 39 bensukas, siis see ka kindlasti pommikindlam. E91 ühesõnaga kulukam igasmõttes, kahjuks. Ma muidugi nii väga ei pingutanud ka 39-ga kuna teadsin, et see läheb varem või hiljem müüki(mitte et see auto nüüd surmani oleks, aga kauem ikka). Samas tegin ka seal palju asju ära ja hooldasin korralikult, sest see oli väga korralik toorik, veidi käest lastud ainult. Veel üks vahemärkus, ma tegin enamus asju 39-l ise, seal hakkas ilusti mu mõistus peale. Sellel autol pole ma ise veel midagi teinud(ok valetan, rehvi tööd teen ise, tagumised amordid kiskusin ka korra alt ära ja õõtsa vahetasin ära), isegi mitte hooldust

Plaan on, aga olen siiani hakkama saanud ja alati on hooldusega ka midagi muud vaja olnud teha. Küll ma varsti sellel ka hakkan kätt rohkem külge panema.
Ikkagi ei vahetaks seda autot veel välja, igati rahul. Reis lähendas meid veelgi