Pole midagi siia kirjutanud, sest pole aega olnud. Aga juhtunud on palju. Nimelt ta juba ammu tõnksus. Ma arvasin, et see külmast, aga sooja ilmaga ta tegi samamoodi , aga mitte hullult, et sai vaikselt kiirendades sõita. Aga sellel päeval, kui drifti teine päev oli Tartus, tahtsin sinna ka autoga minna. Sain natukene sõita, kui ta valgusfoori taga tõusul välja suri ja enam tööle ei tahtnud minna. Siis ma mõtlesin, et oli küll p**ses olukord.

Õnneks tuldi mulle appi ja lükati auto Selveri parklasse. Seal helistasin isale, sest tema oli esimene ainukene kelle ma kätte sain. Kutsusin ta kohale, saime auto vaikselt liikuma ning sõitsime tema tööjuurde ja jätsin auto sinna. Ma läksin siis bussiga drifti vaatama. Õhtul sai isa kuidagi autoga ka koju. Nüüd oleme laupäevast alates taga otsinud viga. Täna hommikul peale erinevaid asju proovides, näiteks: õhulugeja(selle välja tõmmates auto ilusti töötas ja tagasi pannes langesid pöörded ning tahtis välja surra), seda uurides avastasime, et viga pole selles, mõtlesime siis, et äkki on mõni toru umbes-polnud seda ka, vahetasime ka igaksjuhuks kütusefiltri ära-ikka polnud. Lõpuks täna hommikul mõtlesime, et äkki on kütuse pump.

Läksin peale kooli ostsin kütuse pumba ja TA TÖÖTAS, kuni hetkeni, mil pump läbi kõrbes

Läksin vahetasin selle, siis välja ja nüüd töötab ilusti mingit mure pole.
Varsti panen auto müüki kuna, vaja on diislit osta. Kui kellegil on soovi hinnast rääkida, siis P.S.