Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 13:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 108 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Vivaro,07a - Sqad
PostitusPostitatud: 06.12.2009 20:06 
Kasutaja avatar

aga kas mitte garantii nüüd läbi ei ole? 3-aastat või 100 000km, kumb enne kõtte jõuab.. minu teada pole see muutunud..
et nüüd võid ju kõike teha, mida süda lustib.. :P

Btw, on keegi näinud (elurõvedat) filmi "Rutsi reis".. seal ka kutid sõitsid sarnase masinaga (ei näidanud kordagi marki selgelt..).. tuleb tõdeda, et matkabussiks on see ideaalne, kui nii vähe asju kulunud on vaid..

tuttav sai eelmise aasta lõpus kätte uue sedaan Audi A4 täislisadega, kaasa arvatud 7-käiguline automaat.. Praeguseks hetkeks on auto julgelt 200 000 eest remonti saanud, sest kõikvõimalikud vead kummitavad - käimar ei tööta, rattalaagrid läbi, mootor puterdab.. Koliseb, nagiseb.. Tundub, et oleks ka võinud osta sellise bussi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2009 22:47 
Kasutaja avatar

Ascarist saab garantiid juurde osta :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2009 23:00 
Kasutaja avatar

Garantii oli tegelikult 2a või 100,000, aga ma ostsin ilma läbisõidu piiranguta ühe aasta garantiid juurde.
Nagu eelnevalt mainisin on tõesti väga hea ja vastupidav auto.Aga ise olen sellest kerest juba tüdinenud .Algul Trafic ja siis Vivaro.Prooviks heameelega Multivan-i või siis Viano-t.
Samas kui hooldusesse minek siis küsin,et kas nad äkki müüvad mulle ühe aasta veel,siis ei müü ma ka bussi maha ja jään nende kliendiks edasi.Sest kogu selle lisa aasta jooksul olen ma maksnud hoolduste eest roppu raha.Mujale minna ei tohi,siis garantii ei kehti.
Iseenesest oleks neil kasulik müüa veel juurde garantiid.Ei kaotaks nad klienti,sest kui garantiid pole siis mul kordades soodsam mujal hooldesse minna.
Eks vaatab mis saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2009 23:36 

Sisu näeb tõesti selline välja, et seal ainult elakski :P välimus on ka ikka päris kompu, mis LS ostes oli?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2009 23:41 
Kasutaja avatar

5x.xxx kui ma õieti mäletan või oli 6x,xxx :)
Ja mis salongi puudutab siis seal minujaoks kõik "eluks vajalik" olemas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 10:36 
Kasutaja avatar

Olgem ausad, Playstationit pole veel pannud sinna ju, niiet arenemisruumi on. Kui mäletan siis eelmine suvi käis selline mõte peast läbi, et suur LCD ja PS3 kaasa võtta ning kuhugi mere äärde vms kohta pleikarit mängima minna. 220V on ju olemas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 10:39 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:

tuttav sai eelmise aasta lõpus kätte uue sedaan Audi A4 täislisadega, kaasa arvatud 7-käiguline automaat.. Praeguseks hetkeks on auto julgelt 200 000 eest remonti saanud, sest kõikvõimalikud vead kummitavad - käimar ei tööta, rattalaagrid läbi, mootor puterdab.. Koliseb, nagiseb.. Tundub, et oleks ka võinud osta sellise bussi :D

Vähe OT, aga uutel autodel on ju garantii, käigukast peaks ju kindlasti selle alla minema.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 11:31 
Kasutaja avatar

Sqad kirjutas:
Garantii oli tegelikult 2a või 100,000, aga ma ostsin ilma läbisõidu piiranguta ühe aasta garantiid juurde.
Nagu eelnevalt mainisin on tõesti väga hea ja vastupidav auto.Aga ise olen sellest kerest juba tüdinenud .Algul Trafic ja siis Vivaro.Prooviks heameelega Multivan-i või siis Viano-t.
Samas kui hooldusesse minek siis küsin,et kas nad äkki müüvad mulle ühe aasta veel,siis ei müü ma ka bussi maha ja jään nende kliendiks edasi.Sest kogu selle lisa aasta jooksul olen ma maksnud hoolduste eest roppu raha.Mujale minna ei tohi,siis garantii ei kehti.
Iseenesest oleks neil kasulik müüa veel juurde garantiid.Ei kaotaks nad klienti,sest kui garantiid pole siis mul kordades soodsam mujal hooldesse minna.
Eks vaatab mis saab.

Viano't ei soovitaks vaenlasele ka. Multivan oleks EPIC WIN. :D

Selge, minu viga siis, ma ei teadnud, et Ascarist ka lisatagatist osta saab. Igati tore ju tegelikult :beer

dellu - jah, kõik läks garantii alla küll, kuid kui arvestada rahasse asju, mida vahetati ja kaua auto töökojas aega veetis, siis ütleks, et nii uue auto puhul sellist asja olla ei tohiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2009 11:38 
Kasutaja avatar

Vianode kohta olen ma kuulnud vastakid arvamusi.Räägivad,et Eestisty ostetud viano pidi täielik saast olema aga kui vaadata saksa poole ja selline ca 10tkm-15tkm sõitnud asja poole,et oleks rahaline võit suur+need nö saksa enda autod pidid olema hoopis teisest puust :).Viano on suurem kui Multivan on..aga samas on see suuruse vahe olematu.Eks kui see aeg käes on,saab hakata vaatama-mida ja miks.
Alar,kui ma selle peale mõtlen(tv&ps3),et peaks vist ära tegema jah :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2009 16:29 
Kasutaja avatar

Krt, eile hommikul vahetas alles vandudes esitulepirni ja täna hommikul oli dveel tavalised tuled. Aga seda venda iial ei tea. Homme ärkab ja laseb katuse ka mustaks kleepida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2009 17:10 
Kasutaja avatar

Mõnihetk tagasi sai sal viru ringi peal oldud ka...aga xenonit polnud küljes :)(üüberuus osram-i pirn äkki kilas silma;))
Selle xenoni plaani peab ikka ära tegema.Homme külastan korra Airot,eks vaatab mis ta mulle räägib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2009 17:24 
Kasutaja avatar

Kolm antenni ;) (raadio,lällar ja tv)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2009 17:52 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Võiks ilusaid pilte ka teha.Pane õrn toon ka esimestele külje akendele kuni kolmnurk aknani see suht ohutu varjant poiltseide suhtes.Kolmnurk aken päris suur.Ma ise olen teinud ja päris tumeda tooniga ja pole nagu silma jäänud politseidele.Päris hästi muudaks see välimust ja endal hubasem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2009 17:58 
Kasutaja avatar

Kolmnurga+siis need allakäivad aknad toonitud 50% kilega.Kuigi tundub hele ja on mõtteid läbikäinud,et võiks tumedamaks lasta,nagu mul audile on.Aga kevadel ,mitte enne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2009 18:07 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kolmnurka võibolla ei laseks siis peeglisse äkki parem näha tagurgdades jne kui sombune ja udune seest aga alla käivad aknad võib julgelt lasta võibolla tumedamaks ,sest kui mingi jama võtaks kohapeal tooni maha.Ja laseks uuesti toonida.Igatahes selliseid busse on ilus näha kergelt väliselt kaunistatud elementidega .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 108 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis