Votex kirjutas:
Demy, momendil pean sind küll sõbraks, aga su Honda ülistamisel võiks ka piir tulla, pole see su Civic ka nii kõva auto üht et koguaeg teiste markide ja mudelite kallal võtta. Arvestades seda, kui pehme on japsi plekk (mitte silmas pidades ainult Hondat vaid ka teisi) kahtlen, et sellestki pillist midagi järgi jääb pärast seina sõitu pole ta sul ka mingi Hummer mis läbi seina paneb. Roostetavad Hondad (ja ka teised japsid) kordades kiiremini läbi kui samavanad Audid. Ärge palun hakake siin 3 lehekülje ulatuses jälle jurama määne Audihaige ja ülistaja ma siin olen, tõesti mai viitsi seda iba kuulata. Jah, härrased ma tean et Audi pole maailma parim auto (pole kunagi nii arvanudki), jah ma tean et ka V6 pole maailma parim mootor (pole kunagi nii arvanudki), aga noo kas on tõesti vaja urgitseda koguaeg selle kallal ja mulle sõnu suhu toppida?
Jah Rait, sinu jutt on tõsi sellekohapealt, et japsid(eriti honda) roostetavad ja plekk on õhuke ja nendest ei jää midagi alles, kui vastu seina sõita. Mind ajendas seda ütlema kasutaja jokerAudi, kuna tema väitis siin kellelegi, et to enda volvoga vastu seina sõidaks. Mina ei maininud sõnagi hondast ja mõtlesin selle all seda, et volvo on üks turvalisemaid autosid üldse. Igatahes kui minul oleks vastu seina sõitmiseks valida kas audi või volvo, siis võtaks kindlasti volvo:D
sõbrad oleme me ikka ju:) ega mina midagi halba ei tahtnud öelda ju, sorry lihtsalt, kui valesti minu postitusest aru said.
HEAD UUT AASTAT SULLE!!!