Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 21.10.2025 20:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 80  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 01.01.2012 23:54 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
EDIT: Räägi, kas valged suunatuled on käes? Nood oleks viimane vunk hetkel mis lisaks ja näeks suhthea välja juba:D

Ei ole käes, küll oleks siis siin märku annud, kuni aastavahetuseni oli kinni firma ja 3-ndal on hetkeseisuga jälle plaan Tartu liikuda. :)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi A4 2.6 V6 1996 Votex
PostitusPostitatud: 02.01.2012 00:17 
Kasutaja avatar

heh, jopakolla, mina ei ole siin enda autot kellegiga võrrelnud, aga on ikka tatikaid kes kohe esimese asjana toovad selle võrldluseks. Tõesti madalalaubaga inimesed sorri kui teid solvan võrreldes siin teemas sõna võtnud inimestega. Aga noh kui muud tarka öelda ei ole siis pm ütle et mu auto on pask. Ma võin jokeraudi audid ka sõimata taevani või kuhu iganes ega sellest tolku ei ole. Nii et audipeded andke tuled kui pask mu auto on või mida iganes, mul suht savi peaasi et see sulle endale rahuldust annab. Poisid tulge maa peale tagasi,muud ma ei ütle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 00:23 
Kasutaja avatar

Kui keegi aru veel ei saanud siis teile, jah teile madalalaubalistele audi omanikele ütlen et teeema omanikule pole mul midagi paha öelda, aga teie teised (jah sina) tahaks aint edu soovida oma vana audirondiga. Jaaa ma tean et mu volvo on sama mis sinu 2 kümnendiku vana audi, aga mina pole siin võrdlema hakanud. Nii et pm su enda eluga on midagi valesti vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 00:52 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
bemarimees kirjutas:
tem11 kirjutas:
no sõida samasuguse hooga samasse kohta oma audiga ja vaatame, kes ellu jääb, kas volvo juht või audi juht :kill

ta juba sõitis kui sa tema teemat loeks, niiet ära mölise, honda mees ei võta üldse sõna siin :D

Just :D Mitte küll seina, kuid siiski :D
Hondamehed on oma roostes käkkidega kohe väga ära tõusnud. Vulvadega mehed võiks aga siiski vait olla :P

Natuke imelik jutt ei ole? Loe oma tekst nüüd uuesti läbi ja mõtle,nagu 10aastane oleks arvutisse lastud. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 01:48 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:
Demy, momendil pean sind küll sõbraks, aga su Honda ülistamisel võiks ka piir tulla, pole see su Civic ka nii kõva auto üht et koguaeg teiste markide ja mudelite kallal võtta. Arvestades seda, kui pehme on japsi plekk (mitte silmas pidades ainult Hondat vaid ka teisi) kahtlen, et sellestki pillist midagi järgi jääb pärast seina sõitu pole ta sul ka mingi Hummer mis läbi seina paneb. Roostetavad Hondad (ja ka teised japsid) kordades kiiremini läbi kui samavanad Audid. Ärge palun hakake siin 3 lehekülje ulatuses jälle jurama määne Audihaige ja ülistaja ma siin olen, tõesti mai viitsi seda iba kuulata. Jah, härrased ma tean et Audi pole maailma parim auto (pole kunagi nii arvanudki), jah ma tean et ka V6 pole maailma parim mootor (pole kunagi nii arvanudki), aga noo kas on tõesti vaja urgitseda koguaeg selle kallal ja mulle sõnu suhu toppida?

Jah Rait, sinu jutt on tõsi sellekohapealt, et japsid(eriti honda) roostetavad ja plekk on õhuke ja nendest ei jää midagi alles, kui vastu seina sõita. Mind ajendas seda ütlema kasutaja jokerAudi, kuna tema väitis siin kellelegi, et to enda volvoga vastu seina sõidaks. Mina ei maininud sõnagi hondast ja mõtlesin selle all seda, et volvo on üks turvalisemaid autosid üldse. Igatahes kui minul oleks vastu seina sõitmiseks valida kas audi või volvo, siis võtaks kindlasti volvo:D
sõbrad oleme me ikka ju:) ega mina midagi halba ei tahtnud öelda ju, sorry lihtsalt, kui valesti minu postitusest aru said.
HEAD UUT AASTAT SULLE!!! :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 09:00 
Kasutaja avatar

mõni mode võiks selle jama siit ära kustutada ikka, mõte võrrelda mingeid vanu saane. igalühel on parim, aint müügis igaksjuhuks, et saaks veel parema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 13:50 
Kasutaja avatar

õnneks mula lõpuks seisma jäänud!! (lootes et ära ei sõnunud).
djelton: Ma päris nii ka ei mõelnud seda, aga las olla, rääkisid kunagi, kui palju tegelikult EG Civicutel lisavarustust saada võimalik oli, ja toda oli minu arvates rohkem, kui A4 B5'le pakuti (kuigi pole uurinud B5 varustuse nimekirja).
Vastusteks sinu küsimustele:
1) Kevin ei ole jah märku siiani andnud sellest, et suunad toodud (kuna acar pidavat kuni aastalõpuni kinni olema). Ma pole tellinud valgeid suundasid, vaid tellisin hoopis smoked, kuna autol on niigi hõbedase ja musta kontrast, siis valge oleks sama lame kui need praegused oranzid.
2) Pole xenonitega probleemi olnud, kuna on õieti regullitud, samuti pole ka irisetud minu valgete LED numbrimärgi pirnide kallal, seda ka mitte kevadel, kui kiiruseületamise pärast maha võeti. A4'l pakuti ka uuena tehase xenoneid(okei, seda küll faceliftil, kui eriline Audi tundja pole, siis n-ö tjuuning tulede korral paljud neil vahet ei tee, kui just facelift käeulatuses pole) ning samas ega kui midagi väga valesti ei tee liikluses ja mendil erilise h*ijamise tuju pole siis ikka kinni ei peeta kah.
kevva: eks jään siis homme neid suundasi ootama..
tem11: pole see roostetamine ainult Honda teema, kannatavad selle all ka korralikult Mitsubishi, Nissan ja teisedki japsid ning pole Japsid ka ainsad roostetajad, roostetavad ka sakslased BMW'd, Opelid, Mersud ning on ka väga jubedas seisus Audisid, mis roostetavad julmalt. Kui omanik oma auto eest ilusti hoolitseb, ega siis seda roostet väga esile ei tule, kui auto on lihtsalt suvaline tarbe ese, mida väljavahetada kui peeti läheb siis karta on et pikka pidu sellega pole.
Volvo oli maailma turvaliseim auto 10 aastat tagasi umbes oma S80'ga (kui ma ei eksi), sellest ajast tuleb müüt et Volvot peetakse turvaliseimaks, tegelikult on paljud juba Volvole järgi jõudnud, ise peaksin turvaliseimaks uut E- või S-klassi Mersut (olles lugenud selle turvavarustuse ja igasuguste abimeeste kohta). Aga see selleks aitab vast OT'st (mida ma korralikult siin ise ka tootsin.. HEAD UUT SULLEGI
rutsik: Head uut, Rait!. Masin sõidab ilusti pole erilisi vahesid märganud küttekulu osas, samas ega pole ka vägapalju sõitnud kõigest mingi 200km vast. Eks Audil nii ole jah, kui tsink kaob siis enam pikka pidu pole, rooste tuleb suht ruttu. Heaks näiteks oli "vanahea" Passat B4, millega eelmine talv õnnetuse tegin, paarpäeva ja roostetas juba mehiselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 15:22 
Kasutaja avatar

rutsik kirjutas:
Tem11, löö audilt praegu tsink lahti ja suveks on sellest sama palju alles kui su hondast. Kes ei usu, otsigu mu vana a4 üles.

Samahästi võib siis juba öelda et relakaga saab mõlema plekist jagu :D Ei nõustu absoluutselt, vähegi normaalse hooldamisega peab Audi kere way rohkem vastu kui japs. Tõend: mitmel vanal Audil on tagumised amordi kannud lahti/läbi roostetanud? Vastavast ajast japsidel mitmetel selline jama. Vbolla Mazda roostetab veel rohkem kui Honda aga tuttava 2003 aasta 323l kõik neli tiiva äärt roostes. Mul nagu WTF? Mismoodi? Mu aastast 2000 Eesti registris oleval 91 A80l on need korras.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 16:37 
Kasutaja avatar

Mu lemmik teema :D

Jokeraudi :rokib :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 17:30 

Teie pärast pidin tegema omale lõpuks kasutaja, sõidan ise 1997.a. S-klassi Volvoga, selliste Audidega sõidame me Männikul jäärada talvel, muuks ta väga ei istugi. Aga noh, poxxui qtid, auto on ikka A-tähega, mis vaidleme, ja H-tähega algab "häda ja viletsus" ja V-tähega v*tumagneeto ja tegelt on Volvo ikka parim.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 17:32 
Kasutaja avatar

Mis asi on S klassi volvo? Kasutajas julgen ka kahelda ilmselt mingi troll hakkab pihta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 17:34 

torms kirjutas:
Mis asi on S klassi volvo? Kasutajas julgen ka kahelda ilmselt mingi troll hakkab pihta.

Võibolla ta mõtleb sedaan volvosid? s40, s70, s80, s90 jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 17:36 

Torms ise nii kõva volvomies ja nüüd ei tea mis on s klassi volvo v? :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 17:37 
Kasutaja avatar

Sama hea kui ma ütlen et mul a seeria audi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 17:42 

Pohhui ju

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 80  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis