Mida siis teisiti oleksin pidanud tegema muidu?:P Enda arust tegin kõik õigesti, aganoh, ega ma ikka päris n00b ka selle koha pealt:D Rooste haljaks nii palju kui võimalik > roostemuundur peale(enne seda oli sadanud, aga kuivatasin lapiga töödeldavatest kohtadest ära niiskuse) > pärast 24tundi tegutsemist(siis ei sadanud midagi taevast alla ja päike päeval paistis, seega too tööetapp niiskust vähemalt ei saanud) > puhastamine sellest saastast mis roostemuundurist jäi ning siis rasva puhastamine(ei mäleta mis too spets aine oli hetkel) > pahtel peale > katsin igaks petteks kilega kinni töödeldavad kohad(esimesed mingi 2-3tundi oli kuiv, näpuga katsudes jõudis pahtel ära kuivada, siis hakkas tibutama, kuid olin ennem seda asjad kõik ilusti kinni katnud > järgmine päev hakkasin lihvima, ok, lihvimisel natukene feilisin, jäi sitalt paaris kohas, oleks pidanud klotsiga lihvima > krunt peale mitmeid kihte > matistasin peale krunti õrnalt ning puhastasin taaskord selle rasvade eemaldamise ainega vms veel üle > värv peale mitu kihti
See, et paljudel piltidel tunduvad voolavad jäljed olema, on tingitud sellest, et auto oli mitu päeva ka eelnevalt maja ees seisnud ning paratamatult laiguliseks kuivanud:P Hetkel oskan enda vigadena välja mõelda seda, et oleks pidanud sitaks paremini lihvima ning mitte kasutama värvimiseks sprey värve. Muud hetkel välja ei mõtle, aganoh, enda töös ikka ei leia vigu ju, kui keegi muu, kui kõrvlt vaatav isik, ise ei pane tähelegi:D (mainin ära ka, et väljas oli pahteldamise ja värvimise hetkel kõvasti üle 4-5kraadi sooja, ütleks et rohkem aga kuna ausalt ei mäleta, siis ei hakka üle pakkuma):P
Aganoh, mul on ta hea, kui ta kuu-poolteistki püsib, vähemalt oli esmaseks käeharjutuseks, teine kord teab mida enamvähem oodata. Agajah, öelge mis valesti tegin siis, sest siis teinekord tean:D
_________________ Accord CB7 - 2.2l 110kw (Daily Drive) Civic EG6 - 1.6l 118kw (Sunday Drive)
Fb.com/WROMD Fb.com/EltonLauringMusic
|