apsu kirjutas:
Sorry, aga tee välimus korda, lase kenasti üle värvida, sest see sprei hakkas väga silma üleeile.
Sorry, aga köhiks kuskilt keegi sulli, siis ofc võib lasta kenasti üle värvida:D
kj kirjutas:
Piltide pealt on juba isegi täielik okse see värviparanduste teema.
Tegemist polnud värviparandustega vaid roosteparandusega. Värv ise on kogemata mitu tooni heledam + ilma lakita, tänu millele paistab enam silma.
Martpoiss kirjutas:
Aaa ja mis värk nende valgete velgedega on? Kas ma olen ainuke kellele valged veljed ei meeldi?

Mõtled vanu või uusi? Vanad jah, ei sobinud minu auto alla kuidagi välimuselt, teadsin seda isegi, seega saigi lahti saadud. Uued tulevad valged, kuna kahjustusi on niigi ning siis võib juba natukene teisi värve proovida + eelmisel/üleeelmisel lehel vist peaks olema pilt kuidas see Civic täisvalgete ilma randita velgedega välja näeb ning mulle meeldib.
Saage aru, point ei olnud värvi parandada, see oli enamvähem, point oli roostet likvideerida ning sai juhuslikult ostetud kogematta vale tooni natukene, kaardi järgi vaadates oli sama tooni, ups. Peaeesmärk sai täidetud ning roostet välja roninud enam pole. + sitt paistab ta välja ka selle, et tal pole lakki peal, selle maybe mingi päev nuputab, ei näe nii rõve välja. Aga üleni ma neid kohti värvima ei hakka, selle, et ma ennem kogun natukene raha veel ja lasen terve auto üleni ära värvida, hetkel paar kohta uuritud juba, kuid ei taha enne Augusti algust ära värvida, kuna vahepeal lähen tripile, kus raha kulub palju.
Jah, oleks variant värvida üle tiib kerevärvi, aga nagu kapoti pealt näha siis värvikood pole sama mis kerevärv täpselt, erinevus on sees. + kui värviks tiiva, siis värviks ka teise tiiva, kuna too ka vaja parandada natukene, siis värviks veel juba valmis ostetud stanged nii ees kui ka taga, värviks ära ka veel tagaluugi, parandaks veel nati või sebbiks korralikuma. + siis tuleks veel katus värvida, kuna seal mõlgid ja kriimud sees ning ka kapott, kuna paarist kohast juba värv sitt, värvida tahaks ka liistude alt külgede pealt, kuna seal on värv suht peeti läinud nende vanade liistude pärast. Ühesõnaga värvida oleks nii suures mahus, et lihtsam ja loogilisem on natukene raha koguda veel juurde ja üleni üle värvida. Hetkel on mõttes metallik valgeks värvida, kuna pärla läheks nats kalliks:D
Hetkel järele mõeldes, ei oleks vist ühtegi osa sellel autol mis ei vajaks värvimist, seega my point remains the same:D
Aga tänasest siis, sai mindud Joeli(Moose) juurde maale tagaotsa timmima madalamaks natukene, natukene probleeme oli(mitte suuri, vaid väikseid nagu näiteks vihm või mutrite otsimised vms), aga lõpuks saime tehtud ja täitsa rahul tulemusega:D
Uus(Mersu vana) ja vana vedru:

Ja lõpptulemus:

Esmamuljed peale linnatiiru ja mõndade aukude testimist on head, ei ole jäik, et hambad suust lööks, aga ei ole ka liiga pehme, et mingi üli vetruma jääks peale auku, selline hea paras:D Lamavad mendid pole ka probleem ning hetkel suht mõnus, vaja ainult uued veljed+rehvid alla saada:D
Täna veel huvitav asi mis meelde jäi, oli see, et mina tahtsin veel madalamaks võtta eest ja tagant, aga madalduskunn Moose ei lubanud, urr:D See madaldamine on ikka haigus raisk:P