Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 285 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: VW Passat Highline 2,5 V6 TDI 132kw 4Motion McRicco
PostitusPostitatud: 28.07.2013 22:35 
Kasutaja avatar

Nii see ilmselt on jep. Ise polegi siia teemasid kunagi teinud ja ei plaani ka tulevikus. aga teisi teemasid lugeda on ikka hea :) Vahest mingit diili kellegiga teha jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 00:48 
Kasutaja avatar

täna sai natuke näputööd tehtud, võtsin tagumise kojamehe lahti...ei midagi uut, võll oli plastiku sisse kinni roostetanud...arvata võis et küpsetas ka midagi el-süsteemist läbi...igatahes mingi mõttetu nõksu väga kaootilisel hetkel tegi ja see oli kõik...eks tuleb vaadata midagi asemele

Ei midagi ilusat ühesõnaga
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 08:56 
Kasutaja avatar

Kas sa muidu tahad kasutada ka tagumist kojameest ? Kui ei kasuta siis eemalda see üldse ja punni saad asemele sinna panna. Ebays oli müügil läikivaid punne (nagu klaas) et suht näha ei jäägi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 10:40 
Kasutaja avatar

ega universaalil on jah see kojamees taga ilupärast, eriti talvel ja kruusateedel :uhoh
vbl võtaks kerest väljapoole ulatuvad peeglid kah ära, oleks "kliinim" ja siis et väljavaadet esiaknast ei segaks siis salongi peegel kah :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 10:49 
Kasutaja avatar

Taga kojamees võiks siiski jääda. Müüakse jah neid punne sinna augutäiteks. Kuid no suht rõve ilma tagumise kojameheta üks universaalkerega auto. Nagu ilma nokuta poiss. Ja tegelikult on sellel tagumisel kojamehel ka üsna praktiline ülesanne, millest on ka kasu. Sest teatavasti universaalkerega autodel kipub tagumik koos klaasiga kogu s_ta enda külge võtma.

P.S! Iga jumala kord kui McRicco kuskil postitab siis ma kohe momentaalselt silmadega Avatarist üle käies arvan, et tegu Markko´ga. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 10:52 

Andres003 kirjutas:
Taga kojamees võiks siiski jääda. Müüakse jah neid punne sinna augutäiteks. Kuid no suht rõve ilma tagumise kojameheta üks universaalkerega auto. Nagu ilma nokuta poiss. Ja tegelikult on sellel tagumisel kojamehel ka üsna praktiline ülesanne, millest on ka kasu. Sest teatavasti universaalkerega autodel kipub tagumik koos klaasiga kogu s_ta enda külge võtma.

P.S! Iga jumala kord kui McRicco kuskil postitab siis ma kohe momentaalselt silmadega Avatarist üle käies arvan, et tegu Markko´ga. :kill

:D

Ei saa aru jah sellest kojamehe mahakiskumise maaniast. Täitsa nõus Andresega, et nagu nokuta poiss on see auto ilma tagumise kojameheta. Lisaks, Passati püstine tagaklaas kogub äärmiselt hästi igasugust paska tagaklaasile ja lõpuks hakkad end vihkama, kui selle kojamehe ära võtad sealt. Enda Passatil see ei töötanud, ilgelt käis närvidele talvel ja lögastel teedel sõites. Jõudsin enne auto maha müüa, kui korda teha selle kojamehe. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 10:59 
Kasutaja avatar

Hetkel siis ikka kindel soov asi tööle panna...vihmaga sõites on ikka rõve kui peeglist ei näe mitte midagi...sedaani vaateväljaga vist liiga harjunud :) eelistan praktilisust clean lookile :D...praeguse seisuga oleks vaja proovida üht töötavat mootorit et näha kas pole ka relee hävinud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 11:32 

Mõned arvavad et universaal ilma kojameheta on nagu nokuta mees, mina arvan jälle et nagu nokuga naine.

Enda omal lõin selle tagumise kojamehe minema, seljataha vaatamiseks on küljepeeglid ja kui on õigesti reguleeritud, näed kõik vajaliku ära. Seega kui lumine või tolmune see tagaklaas on, mind absoluutselt ei huvita, viimase 5 aasta jooksul omanud päris mitut universaalautot ja ühelgi pole kordagi kojameest kasutanud, sisepeeglist vaatan maksimum 1x kuus ja no ausalt, ma ei tea kui must see auto peab olema, et sealt tagaaknast üldse mitte midagi läbi ei näe. Lisaks on mul tagaakendel ka kõige tumedam toon peal, mis veel omakorda peaks nähtavust halvendama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 11:35 
Kasutaja avatar

Aga milleks lõhkuda seda mis sinna loodud on?
Ostad uue auto esindusest, seal ka taga kojamees kohe lööd selle jeehat?
Muidugi tee korda kasulik asi igaljuhul, kui ka igapäev ei kasuta siis harva võib vaja minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 11:36 

Westcoast kirjutas:
Aga milleks lõhkuda seda mis sinna loodud on?
Ostad uue auto esindusest, seal ka taga kojamees kohe lööd selle jeehat?
Muidugi tee korda kasulik asi igaljuhul, kui ka igapäev ei kasuta siis harva võib vaja minna.

Mõni ikka üldse ei saa vist aru, mis minu esimese lause point oli. :kill

Ütleme siis selgelt välja, et niipalju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi ja maitseid.
Mis tähendabgi seda, et mina lööks minema, teemaalgataja jätab alles. Milleks on vaja selle üle kiunuda 3 lehte, mida mina arvan :-?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 13:14 
Kasutaja avatar

Black66 kirjutas:
Mõned arvavad et universaal ilma kojameheta on nagu nokuta mees, mina arvan jälle et nagu nokuga naine.

Enda omal lõin selle tagumise kojamehe minema, seljataha vaatamiseks on küljepeeglid ja kui on õigesti reguleeritud, näed kõik vajaliku ära. Seega kui lumine või tolmune see tagaklaas on, mind absoluutselt ei huvita, viimase 5 aasta jooksul omanud päris mitut universaalautot ja ühelgi pole kordagi kojameest kasutanud, sisepeeglist vaatan maksimum 1x kuus ja no ausalt, ma ei tea kui must see auto peab olema, et sealt tagaaknast üldse mitte midagi läbi ei näe. Lisaks on mul tagaakendel ka kõige tumedam toon peal, mis veel omakorda peaks nähtavust halvendama.

:rokib Sekundeerin.

Müügijaoks ilmselt oleks parem kui tagasi paned. Ehk pärast jätab mõni pappi massina ostmata , näed kojamees ära lahutu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 16:16 
Kasutaja avatar

ei poolda mingit ärakaotamist...seda on vaja ja teen korda nagu peab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 16:23 

Mul igatahes tänu tagumise kojamehele tegi tagaklaasile RÄIGED kriimud.. Mingi sodi oli vahel ja siis kogemata kas ise või siis keegi teine selle tööle lükanud ja siis käib see kojamees kogu pasaga üle klaasi.. Pole kordagi tagaklaasi suutnud läbinähtamatuks sõita.. Lased salongist ilusasti tagaklaasile vett peale ja lükkad suvalise kaltsuga pagassist puhtaks, kui vaja..
Talvel lihtsalt kasutad tagaklaasi soojendust ja samuti pole probleemi.

Niiet samuti +1, kes on löönd selle minema tagant..

Anyway, ei hakka nagunii kellegi teise arvamuse pärast never seda tagasi toppima, niiet ärge üldse nähke vaeva trükkimisega.

Viimati muutis woozh, 29.07.2013 16:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 16:25 
Kasutaja avatar

sellega on siis sitasti, ma ei tassi üleliigset jama pagassis kaasas :)...ja noh, point oleks ikkagi vihmaga nähtavust hoida mitte kuivaga kraapida...9 senise aastaga pole keegi seda akent suutnud ära kraapida ja ei usu et kogu selle aja on ta kinni olnud :)

Enivei...täna sai õli uus sisse
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.07.2013 17:05 
Kasutaja avatar

Nojahh kui mingi korra nädalas autot pesta siis pole mingit kojameest vaja.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 285 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis