DeLaBig kirjutas:
Ja kui nüüd veel chipi ka saaks....

....sa ei taha bensukat enam nähagi.

PS! Katsetatud-proovitud ja vahe on müstiline. Kõik järgnevad igapäeva autod samuti diislid.
Nii, et roni siia, jyrisoo vaatab, mis teha annab.

Peab hakkama kukrusse raha koguma, prioteet olemas.
Chipi võtan vaid siis kui jyrisoo selle ka paigaldab.
Endal pole selle kiviga midagi peale hakata!
Teha veel on üht teist, pooltelje ots teeb häält, parem tagumine amort on pehme ja vasak esiamort oli ka suts õline.
Homme asun pagasi luugi kallale, sest see nagin käib väga ajudele.
Subwoofri paigaldasin autosse siis nr lärises , see viga sai kõrvaldatud aga nüüd jälle käriseb natuke kui muusika tugevus kolmveerandi peale keerata.
rain0102 kirjutas:
cali kirjutas:
rain0102 kirjutas:
Igaljuhul tere tulemast igavate/koledate univrsaalkerega pereautode kluppi!
Tereee.D
Natuke jebida ja klotsi koguda saab väga hea!
Igava saab muuta vägevaks aga see nõuab raha
Jah. Vägevaks võib muuta, aga üldjoontes jääb ta ikkagi igavaks/mõttetuks/koledaks pereuniversaaliks

Ise olen mõelnud, et peaks koera võtma vms. Üksinda on nagu nõme universaalpassatiga sõita.
PS: Ma ei osta never diislit!

Tahaks nagu talvel ka sõita.
Eks ta ole, loodan, et rootslane läheb paremini käima kui sakslane Bmw e39 525TDS, sellel veetsin eelmine talv 8 tundi kapoti all.
Volvol muidugi eelis samuti kuna on peal defa blokisoojendus.
Lasin vt teha ja tulevikus loodan välimuse selliseks saada aga tean neid velgi on väga raske leida.

DeLaBig kirjutas:
Rain, ma ei tea, minu diisel käivitus möödunud talv igal hommikul...maja ees mittekäivitunud bensiinikatest ei hakka rääkimagi, samuti töökoha uutest bensiini-kiivikutest.
Eelsüüteküünlad maksavad 100-200tk, cali masina nõrgimat lüli, pumpa, taastatakse Otepääl ~2k eest + korralik aku.
Usun, et kütusekulu toob ilusti kõik investeeringud tagasi ja jääb ülegi. See 2.5r5 lihtsalt on öko nii pidamiselt kui kütusekulult.
Rain, vaatame, kumb on kiirem, kas 2.8v6 syncro või esiveoline 1.9tdi?

Kütusekulu peaks korralikult ära mõõtma jah, pannes paak silmini täis ja mitte peeneks laskma.
viimati sõitsin ma 35 liitriga 400km mis on minuarust väga vähe aga ega tagsi ka ei hoid!