Teeks järgmise väikse uuenduse ja sissekande.
Põhituled said kerge lihvi ja poleeri osaliseks (väga kiirelt ja üle t*ra tehtud) ning läks veidi paremaks küll. Peaks nüüd korralikult tegema, võibolla saab isegi asja.
Täna said ka lisatuled lõplikult stangesse. Taha aga ei ühendanud, sest ilmnes mingi suht totter ja ilmselt väga lihtne probleem, kuid mida minu mõistus enam lahendada ei osanud. Olgu öeldud, et tegin seesugust tööd esmakordselt.
Ei viitsi uuesti trükkima hakata ja kopeerin siia mõningatele PS'is saadetud teate:
Tsiteeri:
Probleem siis selline:
paigaldasin lisatuled. juhtmestik sai siriuse oma, kus kõik vajalik olemas. ühesõnaga releest sai lüliti juhtme kaudu täistule pealt signaal võetud, mille tulemusena hakkavad lisakad põlema siis, kui täied peale vajutan. kõik toimib täpselt nii nagu tahan sinnamaani kuni tule lülitirulli keeran off asendisse, ehk siis lähituled kustu. siis hakkavad lambist lisakad põlema uuesti.. sealmaal sai mõistus minul otsa. olgu ka ära öeldud, et ei aretanud päris omapäi mingit süsteemi vaid sai targema inimese juhiste järgi pandud (teda ennast kõrval polnud), loen siis releest väljuvad juhtmed ette, mis kuhu lähevad. üks jookseb aku plussi, teine akumassi. üks siis tavatule pistikusse ning üks siis lisatuledesse.
Tegin mõne pildi ka aga kuna datakaabel on jälle jalutama läinud, viibivad need homseni "filmirullil".
Täna sai soetatud ka tagasihoidlik Mac Audio MPX 2000 võimendi.

Toitma hakkab ta aknalaual olevaid StarSoundi SS-C650CK komposid.

Siit ka küsimus: originaalmakile on võimalik süsteemi taha ühendada? Ma olen ise selles valdkonnas eriline võhik.