taurtz kirjutas:
_siim_ kirjutas:
pooleks lähevad need kepsud,ma ise enda mootoril ei suutnud seda teha kuigi väga raske jalaga aga nüüd olen juba 3 motot väikse aja jooksul maha müünud,eest keskmine keps e.4 silindri oma tahab ilmavalgust näha reeglina ....
Mul 1,8 v6-el lõi mingi ime läbi samast silindrist paugu ja suitsuga rõhu välja.... muidu on hea mootor aga tuleb küüneviha ikkagi sisse ajada kestvuse huvides,kui sisse panna fordi 5,0 v8 smallblocki perfom kepsud siis on suht pommikindel mootor,kepsud sobivad 1:1
mul ls. 187 kellal arvad, et peaks mõtlema juba kepsude vahetusele?
See mingi suht kallis ettevõtmine kah ju...kui uued kepsud sisse sis ju uued kolvirõngad kah kohe? Ega vanu ei hakka ju tagasi panema??? ja see tööraha kah veel sinna otsa, kokku mingi üle 10k laks w???
Siia maani on see mootor nüüd siis peaaegu, et kolm kuud varsti minukäes ideaalselt toiminud, ja selle kolme kuu jooksul on ta minu sõidustiilile
"minek on põhiline(poisikese värk)" vastu pidanud ja ei plaani küll 10k veel ta alla toppida...samas peaks siis juba kap.remondile mõtlema sest siis võib ju midagi muud kuskilt järgi andma, ega sellises hirmus pole mõtet elada ju, niikuinii annab kuskil midagi saba, kas varem või hiljem...pigem kui keps kotti peaks jooksma kunagi, saab selle 10k eest juba romulast või sinu käest ehk uue mootori?
See nädal plaanin siis ära osta ja nädalavahetusel ära vahetada esimesed pidurikettad ja klotsid ning tõmban suporti laiali kuna kelk ikka kinni...tõmban juppideks puhastan ära määrin tavotiga või mingi järsema määrdega sisse ja panen kokku tagasi...värviks kohe üle ka(punaseks siis) ja keeraks valukad kah alla kuna tõotab tulla kevad lõpuks...