Nii vägev teemaarendus on võimalik ainult selles foorumis

Aga siiski tore ja klassikaline vaidlus usa ja muude autode erinevuste vahel, sest on mida võrrelda.
Mina ei võtaks seda isikliku solvanguna, kui keegi väidab, et tema suure mootoriga masin võtab vähe kütust. Ei saa aru miks ärritub keegi seepärast, kui kuuleb et poole suurem usa diiselbuss võtab kütust peaaegu sama vähe kui poole väiksem ja voolujoonelisem auto/buss. Igal autol on ju omad plussid ja miinused. Pooldan ise suuri ja koledaid ja mürisevaid usa autosid. Auto mis võttis originaalis keskmiselt 16/100, ehitasin selliseks, et nüüd võtab ta maanteel 25/100. Ilu nõuab ju ohvreid ja rahakohvreid. Rutiin tavalise nähtamatu autoga liikluskeerises pole ka minu jaoks. Mõned ei mõista miks neid ebatavalisi masinaid vaja on, ning mina ei oma vajadust endale osta uus ilus vaikne ökonoomne ja voolujooneline auto. Kui valida nt mercedese või lincolni vahel, siis loomulikult võtan viimase, sest see 2l bensukulu vahe tasakaalustub mugavuse näol kohe kolinal ära. Usa raua ja riisi masinate omanike arusaamad ei sarnane- ning erimeelsused ongi kerged tekkima. Aga eks igaüks jääb oma liistude juurde lõpuks. Võid osta usaka, kuid kui persekuju ikka ei sobi nii pehme diivaniga, siis müüdki maha ning ostad omale jälle sobivama liikuri tagasi

Suur kütusekulu on usakate teemas paratamatu, kuid minuarust on tore kuulda kui mõni isend ka alla 10 liitri sajale kulutab.