Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 18:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 137 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 90 typ85 2.0 85' - Harry_R
PostitusPostitatud: 27.02.2011 16:52 

Esitule reflektorid on täitsa kõvad, saadaks enda omadki sinna äkki. Aga kõigepealt tahan kindel olla, millise firmaga tegu oli, kas Francostar OÜ? (mina Kuld ja Kroomi üles ei leidnud)
http://www.vanatehnika.ee/modules.php?n ... opic&t=837
See tegeleb selle niiöelda värvimise meetodil kroomiga, täpselt nagu tulesid ka tehases tehakse. Värvimeetod katab õnneks ära väikesed kriimud ja tulemus jääb väga hea, aga galvaaniliselt kaetud kroomosakesed jäljendavad täpselt põhja ja omavad väga vastupidavat pinda eriti just tulede siseselt kus niiskust parasjagu palju ei ole ja välistegurid (liiv ja muu selline) seda mõjutada ei saa.

OT:
Eesti naftakunnid - kroomige ka mõni oma auto ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 17:35 

canyondrift kirjutas:
Esitule reflektorid on täitsa kõvad, saadaks enda omadki sinna äkki. Aga kõigepealt tahan kindel olla, millise firmaga tegu oli, kas Francostar OÜ? (mina Kuld ja Kroomi üles ei leidnud)
http://www.vanatehnika.ee/modules.php?n ... opic&t=837
See tegeleb selle niiöelda värvimise meetodil kroomiga, täpselt nagu tulesid ka tehases tehakse. Värvimeetod katab õnneks ära väikesed kriimud ja tulemus jääb väga hea, aga galvaaniliselt kaetud kroomosakesed jäljendavad täpselt põhja ja omavad väga vastupidavat pinda eriti just tulede siseselt kus niiskust parasjagu palju ei ole ja välistegurid (liiv ja muu selline) seda mõjutada ei saa.

OT:
Eesti naftakunnid - kroomige ka mõni oma auto ära :D

Põhimõtteliselt jah on sul õigus, kuigi mina olen arusaanud, et Kroom ja Kuld ongi endine Francostar. Toimetab ta õhtuti Tallinnas Staadioni 1, Renaulti keskuse taga nendega, see ei ole tal põhitöö. Päevasel ajal leiab teda põhitöölt http://www.plekk.ee/.
Panen igaksjuhuks ka tema kontakti:
Ermen Hirv
+372 52 12 462
ermen@kroomjakuld.eu
Vist mainisin ka, et garantii on 2 aastat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 19:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sellised nagu sul veljed olid ,on aga 17 või ega need sinu omad pole ja mis mõõdus su borbetid on
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=516266

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2011 23:02 

oopc kirjutas:
Sellised nagu sul veljed olid ,on aga 17 või ega need sinu omad pole ja mis mõõdus su borbetid on
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=516266

Mul on 16". Täna käisin Audit vaatamas ja viskasin ka velgedele pilgu peale. Velje servadki on korralikud ja siledad, pole äärekivisid nühkinud. Kellel huvi, siis mingi hetk lähevad nad 3500 eeku eest müüki. Enne tuleb Exipid muidugi korda saada ja rehvid peale. Seoses sellega ootaks ka pakkumisi korralikele 195/50/15 suverehvidele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.03.2011 21:36 

Hei, hei.
Kindel plaan on auto ivake madalamaks teha, kui ta hetkel on. Vahetan vedrustuse nagunii, kuna seal paras porr kokku tehtud ja krt seda teab, kui uued need amordidki on. Kui juba siis juba.
Coilovereid sellele autole eriti ei liigu, või kui on, siis väga kallilt (ca. 15K eeku). Järgmine ja ka algne mõte oli madaldusseeria kuni -60mm.
Olen tänaseks päevaks saanud ka paar pakkumist, mille vahel ma nüüd olen. Paluks aga teie abi, et selgitada, kumba eelistada.
Variant 1 - TA Technix Sportfahrwerk 60/60 mm, hinnaks 5300 eesti endist ja ehk kerge soodus.
Varaint 2 - FK Suspension Kit High Tec - 60/40 mm, hinnaks 3676 eesti endist ja soodus 10%.

Kui kellegi on kokkupuudet nende toodetega, siis jagage enda kogemusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 00:10 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
BBS'sse enne suve kindlasti ei saa soetada, kuna eelarve seni ajani väheke piiratud, kuigi hea pakkumise korral võiks seda piiri natuke laiendada. Fakt on see, et madalduse korral pean olemasolevad veljed müüki paiskama, sest nende ET on 30 vajaliku originaali 35-45 asemel, mis tähendab teadagi mida. Pikemat aega olen aga hoidnud silma peal velgedel, mis osadel ehk okserefleksi esile toob, kuid minu jaoks vägagi ajakohased ja stiilsed rattad. Ostan ka ära, kui saan kinnitust, et nad ilusaks poleerida jälle saab.
Noh, kes oksendab ja kes minuga nõus on? :D
Centra typ7

Pilt

Paneks sulle nendest velgedest pildi eelmine auto omanik sõitis nendeka, kui auto ossin siis pakksu mulle kaks aastat tagasi 4500.- aga ei raatsind eriti siukse raha eest osta paaril veljel ääred ussitasid juba...autol olid originaal vedrustus ja kui ma ei eksi oli rehvi mõõt 195/50/15

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 20:58 

bayt, mul teised veljed juba olemas.
Nüüdseks on asjad niikaugel, et lõpuks hakkavad värvitööd pihta. Võtsin vastu uue otsuse, et eeltöö ja värvita jääb ainult katus, ülejäänu saab "tutikaks". :) Pühapäeval kohapeal käisin, siis jäi silma roostetäpp tagauksel, teisel oli ca. 1,5 cm kriim parandatud "küünelakiga" ja ühel esiuksel oli liistu all ääres näha roostealget. Ei lasknud see teadmine mul rahus elada, pidasin nõu rahakotiga ja koos sai otsustatud, et kui juba, siis juba. Kokkuvõttes pole esialgsest kalkulatsioonist enam midagi alles, see on lõhki, mis lõhki. :D
Lähipäevil peaks madaldusseeria ära tellida, mis saab olema arvatavasti FK toodangust. Ei tea, kui hea või halb ta on, proovin ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 21:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Palju sul umbes hetkeks raha läinud on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 22:33 
Kasutaja avatar

Harry_R kirjutas:
bayt, mul teised veljed juba olemas.
Nüüdseks on asjad niikaugel, et lõpuks hakkavad värvitööd pihta. Võtsin vastu uue otsuse, et eeltöö ja värvita jääb ainult katus, ülejäänu saab "tutikaks". :) Pühapäeval kohapeal käisin, siis jäi silma roostetäpp tagauksel, teisel oli ca. 1,5 cm kriim parandatud "küünelakiga" ja ühel esiuksel oli liistu all ääres näha roostealget. Ei lasknud see teadmine mul rahus elada, pidasin nõu rahakotiga ja koos sai otsustatud, et kui juba, siis juba. Kokkuvõttes pole esialgsest kalkulatsioonist enam midagi alles, see on lõhki, mis lõhki. :D
Lähipäevil peaks madaldusseeria ära tellida, mis saab olema arvatavasti FK toodangust. Ei tea, kui hea või halb ta on, proovin ära.

Ja loodan et enda omaga sinnamaani jõuan kui rahakottiga kokkulepele saan:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.03.2011 22:51 

oopc kirjutas:
Palju sul umbes hetkeks raha läinud on

Teist auto hinda VEEL maksnud ei ole. :D Hetkel makstud ainult plekid ja plekitööd + veljed jm. selline nipet-näpet. Kevadel, kui sellele talvele seatud sihtmärgid on teostatud, on investeering 2 X autohind. Kes teab, mis hinnaga ma auto soetasin, see saab ka arvutada.
Ja seda ka, et esmaspäeval sain Forssist sõnumi, et mu tellitud varuosad on kohal - stange kinnitused 2tk. siis. Kohale minnes selgus, et saadetud on ainult ühe poole oma. Pidid uurima ja järgmine päev ühendust võtma ja aru andma, siiani aga haudvaikus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 19:00 
Kasutaja avatar

Minu korduvad kogemused FK vedrudega on suht head. Ei ole tänavaautole nii jäik, et peaks hambakaitsed muretsema. JA hinna üle ei saa ka kuidagi nuriseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 00:23 

TEH kirjutas:
Minu korduvad kogemused FK vedrudega on suht head. Ei ole tänavaautole nii jäik, et peaks hambakaitsed muretsema. JA hinna üle ei saa ka kuidagi nuriseda.

Tore kuulda, sest täna sai see komplekt ära ostetud ja ehk nädala pärast saab ka kätte.
FK Suspension Kit High Tec - 60/40 mm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:07 

Natuke arengut. :) Ühe ukse alumine äär vajab samuti keevitust, kippus teine ära pudenema. Tagastange nurga kinnitused sain ka kätte.

Pagasiluuk enne numbritulede juures:
Pilt

Pagasiluuk pärast:
Pilt

Tagapõll:
Pilt

Tagatiib:
Pilt

Teine tagatiib:
Pilt

Küljekarp:
Pilt

Esiots:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:15 

Perfect ju, auto läheb üleni ülevärvi ikka jah ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:17 

Päris hea.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 137 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis