ksenoon kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Järelikult polnud piisav pikkivahe või lihtsalt tähelepanematus, mis siin enam mõelda. See, et keegi seisma jääb, ei tähenda automaatselt seda, et tollele tuleb tagant selga kütta.
Nii, et reaalselt kui keegi mul p..rses tolkneb võin ma piduri tuimalt blokki vajutada ja saan kindlustuselt uue stange ja asju

Rohelisega veel loogilisem, et ees sõidetakse üle ristmikku mitte ei lasta tuimalt blokki, aga noh ei tea mis täpselt oli.
No türi

Seletan siis lahti, et kõik aru saaks korralikult: Pikivahet oli rohkem, kui 1 auto pikkus, aga mida see debiilne sibul mõtles seal ees, et rohelisega hoo pealt järsku pidurid blokki lõi. Lisaks oli ka asfalt just sadanud vihmast päris märg ning naastrehv ei toiminud sellisel teel ka eriti hästi (lisaks pidurdamise alguses oli rataste all üldse betoon, mis raudteeülesõitu katab, see on veel libedam). Point on selles, et seaduse silmis olen mina süüdi, kuigi ise ma oma süüd ei tunnista, aga kuna ei ole ühtegi tõendit, mis minu süütust tõendaks ega ka tunnistajaid, siis pole midagi rohkem mökitada. Sõna sõna vastu ja sellisel juhul on tagant otsasõitja alati süüdi. Punkt. Igatahes, pohhui see, mis oli, praegu keskendun just esitule otsimisele. Kapott on olemas, suunatule leiab kah, kuid esitulega on asjad natuke nukramad. Arvasin esmalt, et pääsen vaid klaasi vahetusega, ent ka reflektor on paarist kohast katki (just need murru kohad, pirnide vahel). Sõber soovitas liimida, aga ma ei usu, et see kuigi hea mõte on. Suunatuli on kah täie komplektiga perses, ei piisa klaasi vahetusest. Uut tuld ostma siiski ei hakka, kuna esiteks see maksab 250 euri ning teiseks jääb siis üks tuli hele, teine selline tuhmim nagu ikka vana tuli. Täna vahetan kapoti ära ja ilmselt saan ka suunatule kätte, siis saab vähemalt inimesemoodi sõita. Seniks katan katkise esitule kasvõi läbipaistva teibiga. Pirnid iseenesest on terved ja tuli põleb.