Number ikka sama ja ma siis hoian asjad alles.
Mis nendesse äravisatud juppidesse puutub, siis tutikad tiivad ja uksed said kunagi müüdud, aga tiivanurgad tõesti ei läinud, ega ma vähe ei küsinud ka, 25 eeki ühe nurga eest vist. Välireklaami ka ei tellind, tegin mõnes foorumis paar teemat, lasin garaazis vedeleda ning ühel hetkel garaazi koristades sain emexis ka veidi odavama raha kätte.
Reaalsus on see, et ladajuppe ei käi supermarketis rahvale pakkumas nagu digitelevisiooni, kui keegi tahab, siis otsib ja kui leiab, siis helistab. Järelikult julgen öelda, et keegi ei tahtnud. Ja miks peakski kui 90% on põllurallikahuvilised ning ülejäänud 10% hulgas 8% kokkuhoiule rõhuvad vanakoolimehed, kes mingeid keretöid ette ei võtaks. Pealegi kui kelelelgi juba tutikad tiivad müüsin, polnud ta huvitatud tiivanurkadest. Rohkem keretöödehimulisi ei tekkinud lihtsalt.
Usku, kui reaalselt keretöid tegema hakkad, siis kutsu vaatama ka, ma pole küll eriline oskaja,aga ikka hea näha kuidas keegi nokitseb ja käeosavus aina paraneb. Ilmselt võib keevituste pealt aimata, milline tehti esimesena ja milline viimasena, samuti läheb pahteldamine ja lihvimine kiiremaks-osavamaks. Ja siis võib teema juba projektide alla tõsta, saad ka kergema kokkuvõtte kirjutada teemal "kuidas ise keretöid teha".

Miks mulle ei pakkunud, tead küll, et vanemate juures üks punane välieksponaat nimega 2101.