andres393 kirjutas:
Ma arvan ka, et iga inimese vajadused ja nõudmised on erinevad ja ei ole vaja koheselt googlist neid facepalmi pilte välja otsida. Mul eelmises masinas oli Bose süsteem sees ja oli jumala rahul. Nüüd võimendi ja subwoofer ja ausalt öeldes seda litakat ma vajan ikka aruharva. Üldjuhul kuulan nagunii skyplus´i ja suht savi kui kõvasti see mu seljatuge väristab.

Kusjuures mu esimeses B5-s oli ka BOSE ja see oli ka pea ideaalne. Või noh, minu jaoks oligi ideaalne (alati leidus mõni, kes soovitas veel supaka sinna otsa keerata, mis sest, et originaalis oli üks juba olemas). Praegu on tagaaknal mingid üsna suured ovaalid, ei tea täpselt, kui võimsad, aga koos uue makiga annavad minu jaoks täiesti paraja heli. Teatud lugudega väristab selga kah. Ei näe minagi enam vajadust sellele, et supakas võtaks pool pagassi ära ja naabrid kuuleks 2km ette ära, kui ma koju tulen

Lisaks, mulle on oluline ka kuulda, mis liikluses või auto häältega toimub (et tähelepanu säiliks liikluses ja kuuleks, kui auto peaks midagi veidrat korraldama), st volüüminupp ei ole selleks, et kõrvalisi helisid peita.