Möödus kaks aastat, kuidas kasutan seda autot, ja mis ime - pole kordagi tee ääres mind jätnud, kuid sõidetud sellega on ca 40 000 km. Selle aja jooksul sai vahetatud mõlemad esimesed õõtsad, esimesed amordid (ise otsustasin vahetada, kuigi need mis olid auto peal olid kah elusad), mõlemad rooliotsad ja roolivardad, see on kõik. .
Keskmine kütusekulu suvel:

ja talvel:

Talvel kus juures auto millel ls on 440 000 km ei tossa, ka suvel tossu pole näha.

Pann näeb välja nii nagu ka kaks aastat tagasi:

Mõned elemendid mida ei leia sama klassi sõidukitel:

ukselingid kroomitud, ja kroom kenasti peab vastu (kroomi all on mingi metall, mitte plastik)

mulle väga meeldib, kuidas näeb välja esitiib selle nurga alt

Ukselingid omavad valgustust:

Karbid seest on dekoreetitud mingi metalliga, mis suht hästi peab vastu (Jaguaril nt sellise ls puhul oleks see juba ära kriimustatud)

Alcantara sisu on huvitavaga õmbluse mustriga, mitte igav tekstiili tükk tõmmatud istme peale:

Uksepolster ka pole igav, ja valmistatud kvaliteetsest plastikust ja alcantarast, puitimitatsioon on juba baasvarustuses, tehase poolt on hea Bose audio süsteem

ma kahetsen ainult sellest, et ei ostnud uuemat autot, millel oleks tehase poolt nahksisu (see tuli alates 2002MY), ja võiks olla nats võimsam mootor (nt 110kW, mitte 99kW nagu minu autol)