Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 80  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A4 2.6 V6 1996 Votex
PostitusPostitatud: 19.06.2012 16:08 
Kasutaja avatar

Oma kunagisel C4 lasin need väikesed junnid sealt püti otsast eemaldada ja keevitasin mehisemad otsad asemele + polerka ja oli märksa parem :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2012 18:54 
Kasutaja avatar

Kas panid siis maki pidevale voolule ka lüliti vahele?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 00:34 
Kasutaja avatar

bls: Eks nõnda saaks loomulikult silmale meeldivama tulemuse. Tuttav tegi ka oma C4 Avantil sellise lükke, andis vähe mehisema hääle ja ilusam sai ka. Kahtlen et ise eeskuju võtan, kuid eks näis :).
dellu: Maki pidevale voolule sai jah lüliti vahele lükatud, mis asja reguleerib...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 09:51 

Krt ma siin praegu vaatan, et ta sul pmst sama plank, kui minu oma :D Katuseluuk on sul vaid uhkem lisa. Mul on aga see-eest kaks vedavat silda 8) . Aga vanade Audide puhul- mida vähem lisasid, seda parem on. Enda elu kergem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 11:46 
Kasutaja avatar

Õigus sul on, plank ta on ja tehases teda millegagi ei õnnistatud. Quattrost praegu väga igatsust ei tunne nii et praegune ajab ka viisakalt asja ära. Aga noh, pole ka õiget Quattro tunnetust ka kunagi saanud :D. Seega ei oska väga tahta :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 23:48 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:
Maki pidevale voolule sai jah lüliti vahele lükatud, mis asja reguleerib...

Eieiei, pidev vool on ikka peal, lüliti toimib, kui Accessories asend süütelukus (ISO pistikust rääkides, siis võtab vooli kollasest ja lülitab punasesse juhtmesse ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 01:03 
Kasutaja avatar

Miks see süütest ei käi :), milleks oma elu raskemaks teha. Siis pole ju ime et makk voolu võttis. Oi kuidas ma vihkan kui see ära on soperdatud ja siis hakka taastama kui sellise auto endale ostad. Kunagi tegi sellist jama isegi Kommest Auto tutikatel Peugeotidel, et makk jäi tööle.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 08:43 
Kasutaja avatar

Võin eksida, kuid minumeelest vanematel Audidel ei ole süütelukus accessory asendit ehk siis seda, mille ülesannet täidab mul see teine udutule lüliti. Kardan, et siin mängib ka rolli see, et tehasest tuli see auto välja ilma raadiota.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 11:23 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:
Võin eksida, kuid minumeelest vanematel Audidel ei ole süütelukus accessory asendit ehk siis seda, mille ülesannet täidab mul see teine udutule lüliti. Kardan, et siin mängib ka rolli see, et tehasest tuli see auto välja ilma raadiota.

Juba b3l oli Acc asendi asemel lihtsalt võti süütes. Töötas kuidagi koos selle tulede põlema unustamise pläristajaga.
Ise just pooldan et ilma Acc asendita raadio töötab- saab rahus poodi jne minnes kellegi autosse raadot kuulama jätta.
dellu, Kommesti puhul võis klientide soov olla. Mäletaks nagu taolist teemat, et üle poole tunni ei saanud seistes raadiot kuulata-mingi ECO teema lükkas tarbijad välja. (ma ei mäleta kas tegu oli pesukotiga) Lihtsaim varjant oli auto korra käima panna, et raadiot edasi kuulata. :kill

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 11:45 

Tegelane5 kirjutas:
Votex kirjutas:

Juba b3l oli Acc asendi asemel lihtsalt võti süütes. Töötas kuidagi koos selle tulede põlema unustamise pläristajaga.
Ise just pooldan et ilma Acc asendita raadio töötab- saab rahus poodi jne minnes kellegi autosse raadot kuulama jätta.
dellu, Kommesti puhul võis klientide soov olla. Mäletaks nagu taolist teemat, et üle poole tunni ei saanud seistes raadiot kuulata-mingi ECO teema lükkas tarbijad välja. (ma ei mäleta kas tegu oli pesukotiga) Lihtsaim varjant oli auto korra käima panna, et raadiot edasi kuulata. :kill

Näiteks 2004 aasta focusel on 1h, sis lülitab kõik välja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 15:23 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
Votex kirjutas:

Ei olnud, see mängis ka 8sast parkides kell 17 samamoodi. Ei julge võtmeid jätta kui keegi autos on? Ja miks üldse peaks keegi autosse valvesse jääma, kui teised poodi lähevad :)? Sellel teisel igav ei hakka :)? Aga noh las ta olla, eks igal ühel oma harjumused, aga siis pole vaja autot süüdistada et see akut tühjaks imeb kui tegelt makk valesti (või omaloominguliselt) paigaldatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 16:33 
Kasutaja avatar

Nood Panasonicu ja Sony raadiod mis mul olnud on, pole küll akut tühjaks tõmmanud, kui kollane ja punane juhe makil koguaeg + all on. Kui talvel -25 juures, peale kuuaega seismist auto käima läheb, peaks ju lekke vooludega OK olema?
Anomaaliaid isegi parandanud.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 18:25 
Kasutaja avatar

Mul ohplääs on ka punane ja kollane koos, Alpinel ja Clarionil töötas ning akut ei imenud. Äkki sul makis probeem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2012 02:41 
Kasutaja avatar

Võimalik, et tal makis probleem, kuid kui minu autosse ühendasime (ACC olemas), siis ei tarbinud voolu ja kui süüde sisse anda, või punane ja kollane kokku, nii on tarbimine taga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.07.2012 19:52 
Kasutaja avatar

Pikalt pole kirjutanud enam miskit, aga pole ka väga põhjust olnud. Vahepeal sai autoga Soomes kilomeetreid paari nädala jagu mõõdetud (tegelikult auto seisis seal rohkem). Enne Soome minekut sai korra veel kellaplokk lahti võetud ning joodetud veel 2 pirni juurde, et ebaühtlus kaoks (kogu töö usaldasin sõbrale). Sain küll enamvähem oodatud tulemuse, kuid ei jäänud veel väga hea. Mingi päev kakun süsteemi uuesti lahti ja vaatan korra, kuidas valgust veel ühtlasemaks teha. Eelmise lahti kakkumise tulemusena hakkas Kütuse näidik pange panema. Põhimõtteliselt võimatu on teada, kui palju kütet on tegelikult paagis. Kui paak on täis näitab poolt paaki, kui on pool paaki näitab veerandit. Et näha, kui palju tegelikult sees on tuleb kellaploki klaasile koputada, siis seier liigub edasi :D. Endalegi on selline jaburus päris naljakas.
Kas näidukut annab korda veel saada? Endal on mõttes et kui äkki noolt keerata ühele või teisele poole, siis äkki läheb suurema pinge alla? Kui spidomeetri põhja maha võtsin, tundus mulle vähemalt nagu oleks miski vedru süsteemiga see teema. Aga eks katsetab veel, midagi veel rohkem nihu ei anna küll enam keerata :).

Edasi ka lähi ajal toimuvast... kõige pealt siis masina hooldamisest.
* Plaanis ära teha õli vahetus - 10 000km eelmisest vahetusest hakkab täituma. (Kõik vajalik ostetud)
* Plaanis vahetada survelaager - Hakkas hiljuti sellist häält tegema nagu linnud oleks autosse pesa teinud. (Ostetud)
* Plaanis vahetada juhipoolne pooltelje ots - Pole veel tellitud, seega soovitage head tootjat. Tahaks kiiremas korras ära vahetada.
* Korda teha kesklukusüsteem! - Tellitud klappvõtmest juhitav kesklukusüsteemi komplekt. Ootan kohale jõudmist ja üritan ära installida. Üsna villand on sellest ümber auto kõndimisest, sest võtmest keerates tulevad uksed lukust lahti ainult kunde poolt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 80  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis