Niisiis, kuna ei oska kuskilt alustada, hakkan kuskilt alguse poolt pihta lihtsalt:D
Nimelt oli väga reaalne ja suur võimalus, et auto oleks läinud täis ülevärvi. Mõttes oli siis valge tavaline värv, sest 1. odav ja suudaks seda hetkel endale lubada ning 2. aastatega mulle valge civic vääga rängalt meeldima hakanud. Kuna ma aga otsustada ei suutnud, siis päev ennem läksin Raidu juurde, kuna tal on valge Civic täitsa olemas. Idee oli siis enda veljed alla toppida ja vaadata kuidas jääb, kas ikka meeldib:D
Lõpptulemuseks siis see, et mulle meeldis hall metallik palju rohkem, hakkasin oma halli teistsuguse pilguga vaatama ja ei suuda eriti loobuda sellest toonist nüüd:D Tegin väikse pildi ka kus mõlemad massinad koos peal(siin ka hea võrdlus orig kõrgusest ja minu väiksest madaldusest):

Raidu käest sain ka samal päeval uue logo taha, ei ole enam baasvarustuse logo:D

Siis sai mingi aeg niisama kalla ja talla ringi sõidetud ja halli värvi nauditud vähese pesemisega:

Aga mingi hommik, pohmakaga auto järele kõndides tuli mul hea mõte pähe, st. ma olen juba ligi 2kuud mõelnud, et tahaks autole midagi teha, midagi proovida, katsetada, noorus ongi ju lolluste tegemiseks:D Põhi probleem oligi leida midagi sellist mida pole rängalt ärakasutatud juba nagu stickerbombid, mustad katused ja valged veljed(jajah, langesin sinna isegi:D) Ning mõtlesingi välja sellise huvitava lahenduse. Hiljem googeldades suutsin leida ainult ühe masina mis on samamoodi tehtud ning seda kuskil kaugel välismaal, seega mina olen rahul:D
Järgmine päev mindi kohe materjalide järgi ja et mõte ei muutuks, hakati kohe pihta:

Esialgu sai katus ilusti ära lihvitud probleemikohtadest ning mõlgid välja pahteldatud kohtadest kus on tala all, st. ei jääks painduma ja kui keegi toetab, ei mureneks ära:

Ja kuna oli natukene igav, siis Joeli(Moose) juurde sõideti niimoodi:

Seal sai uuesti katus ilusti ära matistatud üleni ning ilusti ettevalmistatud:

Ning peale läks korralik krunt:

Plaan oli panna peale siis vanu ajalehti, kuna aga neid kiirelt(alla 24h) leida oli raske, sisi sai välja prinditud igasuguseid huvitavaid uudiseid mingile halvale naturaalsele paberile(läksin kontoritarvete poodi ja küsisin kõige ebakvaliteetsemat paberit mis neil on) ning jäi täitsa huvitav. Esialgu proovisime nii, et lasime veel ühe kihi krunti ning viskasime ajalehed sinna peale. Esimene kiht jäi ilusti, sest enamus neist olid päris ajalehed, kuid edasi ei kannatanud eriti midagi panna, ei tahtnud külge võtta. Seega proovisime juba lakkida, aga sellest ei olnud ka asja esialgu, seega sai pandud liimiga teisel katsel, sest esimene katse nö. läks persse:D

Päev hiljem, kui kõik ilusti kuiv ja möllu, sai peale kantud veel kõvasti lakki, et oleks mida lihvida siledaks(ääred ja väiksed ajalehe defektid). Kahjuks sai lakk peale poolmatt. Aga masterplaan on see, et las kuivab nädalakese, lihvin defektid ja konarused välja ning siis läheb peale ikka väääga korralik ja rängalt paks kiht läikivat lakki, et jääks selline mulje nagu ajalehed oleks klaasi all:p
Seega nädal aega on ta veel selline, aga esmamulje saab kätte ikka:P

Demy(tem11) hüppas ka läbi ja ronis oma Siibikuga pildile, temal oli puhas, mul oli pesemata:D

Arvatavasti on nüüd siia teemasse väga pikka OT'd ja sõimu(et mis sa nüüd tegid, rikkusid auto ära jne). aga mul oli esiteks katus niigi väga perses juba ning vajas millegi tegemist + ostsin juba värvi ära originaali, et kui mingi paari kuuga kopa ette viskab, siis tõmbab maha hullu vaevaga ning laseb tagasi kerevärvi, aga ühe suve pmst võiks sõita ju:D Point on see, et mulle ta meeldib, ta on eriline, aga samas mitte liiga hullult silma välja torkav ning kaugelt ei märka ka eriti, sääne tagasihoidlik:D Siiani enamasti positiivseid muljeid saanud ning soovitatud terve auto lausa üle teha, aga on ka negatiivseid kommentaare tulnud. St. kindlasti tuleb neid igasuguseid, lihtsalt jätke meelde,et 1.mul uus värv olemas 2.arvatavasti see ühe suve värk 3.MULLE MEELDIB:D