Okei ma saan aru, et auto välimus kõigile ei meeldi, ei saagi meeldida. AGA, kustkohast te inimesed seda võtate, et auto kuidagi vaevu koos püsib ja lipp lipi peal on?

Niikaua kui te ise pole seda autot laiali võtnud/kokku pannud ja iga nurga pealt vaatand, ei ole teil mingit õigust öelda, et see kohekohe ära laguneb.
Ma sõidan selle autoga igapäev ringi, koguaeg võru-tartu vahet, kui see masin nii hullus seisus oleks nagu mõnele tundub, siis oleks see ammu ära lagunend juba. Niiet saage üle ükskord, või tooge vähemalt näiteks MIS siin tundub nii hull olema, et küljest kukkuda tahab?
Samamoodi see mitmest autost kokkupanek ei ole mitte mingi olude sunnil tehtud otsus vaid idee midagi muuta, sama nagu mõni vend paneb omale uue stange, mina panen golfi armatuuri. Kui see seal kedagi segab ei käse ma seda kellelgi ju vaadata

Auto hoidmine on teine teema, paratamatult talvel on raskendatud auto hoidmine, eriti pole tühja garaasi kuhu autot vajadusel ajada. Samas ma tõesti ei leia praegu kohta mis nii jube oleks, et sõita ei saaks. Heaküll, punane kapott on peal ja karbiliistud on puudu aga see on ka AINUKE asi mis nn normaalseisust erinev on