Ja samas ju näiteks kasutajal Peedu on ka päris mitu autot ühes teemas.
Ehk kirjutan vahetustest täpsemalt, on teil huvitav lugeda.
Igatahes bemmiga oli kindel plaan avakal ära käia ja siis edasi vaadata mis saama hakkab, kuna olen juba 2 aastat järjest kj-le rääkinud et mul on kastikat vaja (ma ei tea miks) siis eile hakkas silma sobiv isend. Saatsin kauni maili ,et pakun vahetuseks e46 ning paari tunni pärast helistas juba kastika müüja ning ütles ,et teda vahetus huvitab kui tartu lähen. Okei, uurisime autode kohta ning tuli välja ,et kastikas aasta aega seisnud ja ülevaatust pole.. libekeelne offline rääkis kohe selgeks ,et ülevaatuse peaks ikka ära tegema muidu pole aus ning kindlustus samuti. Üvlt oli puhta lehega läbi läinud ja kehtib nüüd 06.2014 ning sain ka kindlustust 3 kuud. Hakkasin mõtlema ,et kui juba siis juba - küsiks raha ka peale. Vend mõtles tunnike ja andis teada ,et okei mis siis ikka, tal kastikas niivõinaa seisab ja bemarit vähe lihtsam müüa ning mõistlikum sõita. Saimegi kokku ning vaatasime pillid üle, vend üritas veidi tingida - ütlesin kindel ei ning sain oma rahad kätte ja punuma.
Uus pill siis 98 aasta Dodge RAM 1500 , Kone on 5,2 V8 Magnum. Kilowatte on 171 ning täispritsung.
Masin on automaatkastiga ( teostatud remont millel isegi garantii kehtiv) ning õnneks ainult tagavedu.
Istekohti 6, lisasi pole nagu ikka sellisel usakal ning seest on rõve.
Sõita on äge, tee tundub jõle kitsas sellise roolist ning hääled on head.
Üks õhtul tehtud nadi pilt ka praegu ja pärast lähen teen valges uued.