Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 126 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW e36 '91 - kevin68
PostitusPostitatud: 18.08.2014 22:03 

AstonM kirjutas:
Aga kui raha napib, siis pannaksegi kõik kättejuhtuv autole külge ja värvitakse tehakse sellest, mis kätte on jäänud.

Kui koeral midagi teha pole,siis see lakub mune.... kui auto on niigi kole ja raha vähe,siis pole mõtet kõike prügimäel leiduvat külge kruvida,see ei tee seda ilusamaks! Selle ajaga,mis jobutatakse sellise panni "tuunimisega" saab täiesti vabalt tööd teha ja raha juurde teenida,et parem osta!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 05:06 

Ma ei saa aru mis kuradi riista kõvendamine siin käib et sul maksab e46 kaikad rohkem kui mu bmw, kelle asi, ma ei tulnud seda sinu käest küsima ja mind absoluutselt ei koti palju sul mingi asi maksab. Nagu ma ütlesin see ei ole mul ainuke auto millega liigelda ja ma teen seda oma lõbuks, sellise auto pedereerimine ja erinevate asjade katsetamine ei võta mult tükki küljest ega tee vaesemaks. Küll tuleb aeg ja mõistus millal teha viisakalt ja stiilselt. :)

Kuigi ma ei saa sinu viisakalt ja stiilselt stiilist aru, peale selle musta katuse näeb see auto kõvasti parem ja ka tehniliselt kordades korralikum kui see oli siis, kui ma tõin. Ülevärvi jaoks mul tõesti raha napib aga ma ei loo ka mingeid meeletuid illusioone siin endale ette vaid elan reaalsuses ja teen autot endale jõukohaselt. Ja ma sõidan meelsamini korras e36'ga või ükskõik mis vanema korras autoga, kui tänapäeva liisingupilliga, ei paku lishalt pinget. :)

Ja no prügimäelt toodud jupid.. ma ei saa aru mis krdi naljanina sa oled. :D kui ma ostan korralikud tagatuled ja süsimustaks toonitud suunad vahetan korralike vastu ja analoogkella asendan OBC'ga siis ma ei näe et ma sellega midagi halvemaks muudan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 09:57 

Bemmid mulle muidu ei meeldi aga see on päris äge

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 12:42 
Kasutaja avatar

Kõik ilus kena, aga seda digikella mingiks kompuutriks nimetada on alati naljakas olnud kuulda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 13:54 
Kasutaja avatar

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 14:47 

Naljakas vaadata ,et alati hakkavad liisinguautosid maha tegema need kes ise nkn liisingut ei saakski :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2014 15:30 
Kasutaja avatar

Jaanus88 kirjutas:
Naljakas vaadata ,et alati hakkavad liisinguautosid maha tegema need kes ise nkn liisingut ei saakski :D

Okei, liipari autot ei jõua osta/liisida aga ennast õigustada ja rusikat vastu kummis rinda taguda ja mingit roima E36´te õigustada on ka nõme :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2014 01:29 
Kasutaja avatar

Ei tea, sellised Bemarid ongi selleks, et spreiga värvida ja kõiki muid maailma asju teha, kuna muuks sellel ju jumet pole, kuna ekstra vaene ja lambi mootor jne...

Pigem värviks igapäev autot spreiga kui läheks "sihvka" kott üleõla linnapeale liisingu/ või ema autoga laiama.

KUID see küll naljaksas, et kui inimene ütleb, et ta liisingu autot ei taha siis võõrad teavad palju pappi kutil on...

Nt, Ise oman sellist sissetulekut, et jõuaks rõõmsalt pidada mingit liisingu masinat, kuid selleasemel sõidan töövahet vana MB W201 ja pere asjad aetud 99 aasta A6.
(mugavad on nad mõlemad- muidugi kindlasti saab mugavama aga kas sellel on vajadus)

Enda oma ikka parem kui ÜKSKÕIK kui popp Liisinguauto.

Vabandan ot Pärast.

Ahh, jah- viska need Kolekilbid minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2014 16:32 

zigarett kirjutas:
Ei tea, sellised Bemarid ongi selleks, et spreiga värvida ja kõiki muid maailma asju teha, kuna muuks sellel ju jumet pole, kuna ekstra vaene ja lambi mootor jne...

KUID see küll naljaksas, et kui inimene ütleb, et ta liisingu autot ei taha siis võõrad teavad palju pappi kutil on...

Ahh, jah- viska need Kolekilbid minema.

Pole enda rahakoti paksust kuskil laiamas käinud kui ütlen et liisinguauto ei paku pinget. :D

Aga kolekilbid said alt ära visatud ja veljed alla lükatud, seekord mingid rõngad ka vahel. :) Aga lähiaja plaanidest niipalju, et välimised rooliotsad, stabikavardad, õõtsapuksid, piduriklotsid, pagassiluugi, juhipoolse esitiiva ning karbid tahaks ära vahetada ja sisuga miskit ette võtta. Siis võib rahule jääda mõneks ajaks.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 10:37 

Ma ei saa aru,milleks hakata maha tegema. Kõigil ei ole lihtsalt selliseid võimalusi,et panna autole veljed,mis maksavad sama palju kui teise mehe auto näiteks.Igaüks tegutseb vastavalt oma võimalustele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 13:53 
Kasutaja avatar

zigarett kirjutas:
..
..

Reaalsuses on asi nii, et kui oled noor ja raha palju pole, siis tundub see kõige suurema tõena maailmas, mida igal pool kuulutada.
Saad vanemaks, läheb rahaline seis paremaks, auto pidevast putitamisest on lõpuks kopp ees ning hakkab üha rohkem rolli mängima auto töökindlus/viisakas välimus ning oledki rahuloleva näoga naksti liisingpilli roolis. Ja mõtled muigega tagasi neile rontidele, mida kunagi maailma parimaks pidasid.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 16:34 

MantaOwner kirjutas:
zigarett kirjutas:
..
..

Reaalsuses on asi nii, et kui oled noor ja raha palju pole, siis tundub see kõige suurema tõena maailmas, mida igal pool kuulutada.
Saad vanemaks, läheb rahaline seis paremaks, auto pidevast putitamisest on lõpuks kopp ees ning hakkab üha rohkem rolli mängima auto töökindlus/viisakas välimus ning oledki rahuloleva näoga naksti liisingpilli roolis. Ja mõtled muigega tagasi neile rontidele, mida kunagi maailma parimaks pidasid.

Tõnu

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 16:37 
Eliit

Tsiteeri:
Aga lähiaja plaanidest niipalju, et välimised rooliotsad, stabikavardad, õõtsapuksid, piduriklotsid, pagassiluugi, juhipoolse esitiiva ning karbid tahaks ära vahetada ja sisuga miskit ette võtta. Siis võib rahule jääda mõneks ajaks.

Tulede, velgede ja köige muu pedereerimise asemel teeks iga teine normaalne autoomanik korda just need asjad mis vöivad tekitada liikluses palju pahandust, näiteks rooliotsad ja pidurid..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 17:03 

Iff kirjutas:
Tsiteeri:
Aga lähiaja plaanidest niipalju, et välimised rooliotsad, stabikavardad, õõtsapuksid, piduriklotsid, pagassiluugi, juhipoolse esitiiva ning karbid tahaks ära vahetada ja sisuga miskit ette võtta. Siis võib rahule jääda mõneks ajaks.

Tulede, velgede ja köige muu pedereerimise asemel teeks iga teine normaalne autoomanik korda just need asjad mis vöivad tekitada liikluses palju pahandust, näiteks rooliotsad ja pidurid..

Pidurid on korras lishalt klots hakkab õhukeseks jääma ja kindluse mõttes vahetan ära, samamoodi pole silladetailid veel täitsa surnud et neid kartma peaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2014 21:46 

Iff kirjutas:
Tsiteeri:

karpide vahetus on kallim kui selle auto hind kui asja korralikult teha....sinu puhul pakuks et võta vanad ajalehed ja PVA liim....kleebi üle ja mingi vana ahju värv pintsliga selga...ongi nagu uus...:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 126 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis