.Markus. kirjutas:
Noor24 kirjutas:
Ahhhhh, teiega vaidlemine on nagu vastu tuult kusta. Kompressor on muljetavaldav, aga muidu nagu tehasest väljaveerenud auto ikka

.
Lõpetame selle ot ära ja las ta olla siis nii nagu ta on

Võta nüüd see teema lahti ja loe korra üle veel või võta see M-Tech Sierra teema lahti, peaksid erinevust nägema küll.
Autost nii palju, et peaks maninma, et roostet ikka päris palju ja põhi ei näinud just sellel kõrgkvaliteetsel pildil kõige parem välja. Loodame, et päris flinstone autoks ei roosteta põhi. Aga miks tagumise kojamehe paned?
Appi.....milleks vaja võrrelda?Kas teist keegi ei leia,et kõik autod on omamoodi vinged ,mõni ühtepidi vingem,mõni teistpidi.Et ma sama vingeks teeks auto nagu M-Tech´il või infernol on pole mul esiteks ja mis põhiliseks kogemust,aeg,raha ja teadmist.Need vennad on tõesti juba kogenud mehed,üldse ei vaidlegi ja mainin veel korra ära mind absull ei huvitagi mingi projektide teema,minugippolest tõstke see teema kasvõi ürituste alla.
Teiseks lõpetage see ot ja teiste kallal vingumine.
Mis autosse puutub siis kere keevitatud,ermeetiliseks tehtud ja üle pigitatud niiet Fred Flinstone tunnet ei tule,selle põhjuseks ka õigete pidurite olemasolu ja töötavus.Tagumise kojamehe suhtes ma veel otsust langetanud pole.Vaatab,näeb.
Kuulmiseni.