ökosohver kirjutas:
toits on eluaeg agar olnud... omalegi tuli kunagi appi oma 5 liitrisega minu autot käima sikutama

siis oli mul veel hainina e28
Ronny kirjutas:
Sellised veljed hirmus moodi läinud viimasel ajal. Aga poleerida saad siis, kui värvi alt mingit jubedust välja ei tule. Mul omal juhtus nii ja jäi poleerimine ära, aga tulemus sai värvi ja lakiga siiski päris hea
Kuna BBS Style 5st rahakott üle ei käi, siis saigi need võetud, oli päris hea pakkumine ka, ja nagu ütlesin, siis E34 alla ei sobi minusilmis mitte ükski ilma randita velg.
Aga seda poleerimist peab veel vaatama jah, aga ilmselt veljed ongi selliseks plätserdatud, kuna pole just kõige paremas korras olnud, aga eks näha ole, aega tekib, vaatab, mis teha annab.
saarlane kirjutas:
Nii päris vahva ju. Keskmine osa vöiks vb autoga sama värvi olla.
Neid värvivariante on jah päris palju, aga praegu just vaatasin, ja nii on ka tegelikult päris armas, eriti veel siis ma arvan, kui kapslid ja logod saab veel.
Aga tagumine ots on küll nagu maasturil praegu, stange ja maa vahet pool meetrit

Eelmisel velgede omanikul olid flantsid ka vahel veel, võibolla peaks nende peale mõtlema, aga siis vist hakkab eest vastu tiiba käima aukudes...
Mis selle värvieemaldi nimi oli, millega selle valge sealt maha saaks hästi ? Peaks uurima, mis seal all toimub...
BMW klubis taastas keegi oma BBS-id ilusti ära, aga ei leia ülesse praegu, keegi teab äkki ?