hitman kirjutas:
suutsin välja uurida et mingi omalooming seal vahel pole ikka tehase poolne hullus CONTROL UNIT ANTI-THEFT WARNING SYSTEM & IMMOBILIZER. sama kasutatakse ka nissan micrate peal. aga kuidas sellele nüüd hästi lihtsa moodusega pult saada või talle ültse lõpp peale teha. muidu käisin tartus ühes alarmide paigaldus töökojas küsimas asja, et kas saab maha võtta ja uues süsteemi peale panna kui mul enam ühtegi pulti pole? ütles et saab küll ja hinnaks umbes 125 eurot. aga jama nüüd ka kohe selles, pole isegi süüte võtit. keegi võiks annetada mõne nissani võtme mis lihtsalt luku sisse sobib, sest lukk ise nii kulund, et seda võib 2 euro sendisega keerata. või on kellegil terve jooks pakkuda, hästi sümboolse raha eest, võtmete, süüte- ja ukseluku pesadega.
Kui ma nüüd otsida viitsin siis mul isegi 1 võti peaks olema ja võin selle sulle anda kui transpordi sebid. See ANTI-THEFT WARNING SYSTEM & IMMOBILIZER ongi Nats ehk Nissan Anti-Theft System. Kui võti süüteluku keerab siis lähed võtme ja autoga Nissani esindusse ja nad kodeerivad sul selle võtme ajule sobivaks. Aega peaks see võtma 5 minutit.