krss kirjutas:
Oeh, selle auto vedrustus jätab niigi soovida vanade Volvodega võrreldes, kuid nüüd teed niigi madala auto veel madalamaks ja veel jäigemaks???

. Auto välimust kahju rikkuda pole?
Pane vähemalt korralikud sportvedrudki alla ja jäta praegused alles, ilma normaalsete väsimata vedrudeta ei leia tulevikus enam autole ostjatki mujalt kui SR foorumist, kus mingi "väsinud vedrude imagoga" respekti üritatakse kerjata

Selliste "toredate" mõttevälgatuste pärast vist mitmed kirjutavadki "millist autot omale kunagi ei ostaks" teemas, et ei osta omale kunagi SR lugejate autode teemades ärapedereeritud autot. Ma kah ei ostaks, kuigi praegu tundub veel päris viisakas masin olema.
Oeh, andsid ikka pika mõtlemisaja.
Välja ma mõtlesingi, ei hakka ma midagi lõikuma, vaid kui panna siis panna korralik sport vedru alla tulevikus.
Ladu24 ka pakkus midagi.
oopc kirjutas:
Pane suur velg alla.
Endale pane arstile aeg kinni
Pohlamoos19 kirjutas:
oopc kirjutas:
Pane suur velg alla.
20" oleks paras jh
Mis sellest autost veel koledamaks teha?suur velg ei sobi vabsee sellele perevagunile,need mis vt peal on vast max
Ega suurt ei tulegi, 17 on tuleviku plaanei suurem ega väiksem!

Ühtlasi sai jälle natuke nokitsetud täna,
Tuba sai puhtaks, diivanid kreemitasin ka ilusti ära.
Mis siis veel, katusereelingud olid päikese käes rõvedaks halliks pleekind, samuti peeglikorpuse must äär ja tihendid.
Sai need kõik Pamper Black vahaga üle tehtud, tulemus selline nagu peab ja tahtsin.
Samuti vahatasin tuled ära Black vahaga ja sai ilus tumedam natuke, muidugi panin ka 4 kihti seda.