dellu kirjutas:
Täiesti õigustatud küsimus. Kui pikad su sõidud on? Arvesta sellega, et külma mootori sa sõidad ikka bensuga soojaks ja külm mootor võtab kõige rohkem kütust. Ise lasin kunagi panna 750 E38 peale ja praegu järele mõeldes oli suht mõttetu tegu. Esiteks algul pidi teine põlvkond tulema, aga seda ei saadud tööle, siis pandi esimene. Gaasikulu oli jube suur, lõpuks leidsin küll ise vea üles, aga see oli oma 4-5 kuud hiljem. Kuna V12 läheb kaks seadet, siis ühe poole regullaator oli ühe ringi rohkem lahti ja sai oluliselt rohkem kütust. Lisaks ei suutnud maanteel reduktoreid piisavalt üles soojendada, selleks panin sisemise ringluse tsirkulatsioonipumba kogu aeg tööle, mis oli aga jälle koormaks kliimale suvel, pidi selle võrra rohkem jahutama.
Lisaks on ju gaasi kulu niikuinii suurem. Kuna mul olid lühikesed otsad ka, siis tasuvus oli ikka väga väike, sest TTÜ juurest startides sai heal juhul linnu tee ristis gaasi peale lülitada ja kesklinn oli juba lõpp-peatus. Kui sul pikemad sõidud siis jah, aga kindlasti arvesta kalkuleerimisele sisse külma mootori soojendamine (seda ükski kalkulaator ju ei arvesta ja ega paigaldajad ei kipu rääkima ka).
Dellu, loe seda lehte
http://www.ecotrans.ee/Gaasiseadmete_erinevad_polvkon.58.0.htmlSa ju võrdled kahte täiesti erinevat süsteemi.
Sõite hakkaks kindlasti rohkem tulema, kui saab odavamalt hakkama, kuid praegugi neid piisavalt. Ja nagu teiseks selgus, siis kogu summast pean ma tasuma ise ainult 50%, sest teine pool otsustati kinkida sünnipäevaks.

Ja 9000 eest tasub ta mulle väga varsti ära. Nüüd pool tundi tagasi andsingi auto gaasimeestele üle ja täpselt sünnipäevaks tagasi saangi, ehk siis laupäeval.
Nii, mis veel. Eile tehti diagnostika ära ja kõik on OK, samuti sai kojameeste mure vist lahendatud. Trükiplaat vahetuses ja siiani pole nöökinud.
Ja sain ka pakkumise esimestele valgetele suunadele/gabariitidele. 1500 eeku. Aga nüüd ei teagi mida teha, sest need oranzid on päris meeldima hakanud.

Oleks see pakkumine varem tulnud, siis poleks mõelnudki.