Ohhissand jälle see küttekulu teema üleval rsk. Ma tõesti ei viitsi neid jutte enam kuulata. Ma ise tean, palju mu masin võtab kütet ja ma olen sellega rahul. Teadsin V6t ostes, et mingi ökokulgur ta pole, ega saagi olema. Audi pole pubekast tütarlaps, kes peeglist vaatab, et oii.. täna olen ma suhteliselt jäme.. peaks hakkama dieeti pidama ja samal ajal normaalset elu elama. Kui mind sügavalt huvitaks, palju ta võtab siis ma sõidaks ka vb mingi TDIga ringi.. Kas tõesti pole muud teemat, kus arutada oma masinate kütte kulude üle, et ok saan aru, et üks ütleb, aga kui pool lehekülge teksti tekib siia´kui palju kellegi auto võtab ja kui hea keegi roolis on, noo ei ole ju eriti mõnus seda lugeda .. sügav OT... BTW MSN on ka olemas.. võite seal arutada, või alustada "vaba teema" all sellise teema, kus kõik saavad mainida, kui ökod nende masinad on.
Teine teema.. veljed.. Velje saab see auto endale selle aasta jooksul alla, kui suvel töölt tagasi tulen, hakkan vaikselt masinat timmima ja ilusaks tegema. Rutsiku küsimusele siis niipalju, et pragu on jah all 15" mõõduga 195/65. Alates suvelõpust hakkavad praegused veljed enda ümber üksnes talverehve kandma (niikaua kuni masin minu käes):D.
Tümmist siis niipalju, et natuke lahjem ta on Blaupunktist, aga MP3 ja AUX (juhe ootab veel tellimist) teevad selle väikese asja tasa. Eks ma mingi aeg võin täna ka Vabakale ilmuda, nii et kui huvi on astu ligi, eks ma ikka võin demonstreerida

Tänud Erass, edu tarvist !