tuttofare kirjutas:
Nii siin minu romaan. Esiteks jäi silma kohe see, et neeruplekk ja tiivakad ei istu äärest hästi kokku, karbid lainetavad, värvikvaliteet autopeal annab juba pitlidest tunda, et mõni detail ei ole just hästi välja tulnud värvimine. Katus on ka kuidagi imelik aga see vist lihtsalt kile ja mitte kehv värvitöö. Ja siis lisaks tuled ka imelikud aga noh see juba on iga inimese enda maitse ja selle kallal ma ei virise üldse.
Niisiis, enda kaitseks :
1: Neeruplekk ja tiivakaar- B osa probleem
2: Lainetavad karbid- Ei olnudki plaanis totaalselt sirgeks ajada, kuna niiehknaa tulevad peale m-karbikatted
3: Värvikvaliteet- Pildid petavad, värv sai peale ühtlaselt ja kananahata, ainuke probleemne koht on parem tagatiib, kuhu värvipüstolist lendas kondentsi
4: Katus jäi puutumata ja on originaal värvi all
5: Tuled on mingid tuuning kärakad, mis sai veits ringi tehtud. Ilusad nad ei ole, aga nende pärast nüüd originaale kah ostma ei hakka
woozh kirjutas:
mis-w2rk-on, tunnista nüüd ausalt, et eks see kõik ole kergelt üle piixu tehtud?
Värvivalik muidu enamvähe aga must katus on juba nii OLD teema..
Päris üle t.ra tehtud pole, aga oma osa kvaliteedis on lühikeses puhkuses. Pealegi, miks teha maha poolikut autot, või te ei viitsi tervet teemat lugeda ja arvate et asi ongi valmis, kui nii, siis te eksite rängalt. Rõhutan veelkord, asi on ehitatud hetkel selisesse seisu, et see kere elaks talve üle, kevadel tulevad jälle suuremad muudatused.
Edit: Mis puudutab musta katust, siis ega ma ei aja taga mingit trendi viimast sõna ala pruunid, roosad, lillad, neoonrohelised jms asjad. Ma ehitan seda autot siiski endale ja minu arus mustad detailid teevadki sellest autost terviku. Üleni kollane oleks minu silmis liig. Mingi asi peab kontrasti sisse lööma.
Nii et end of topic, kes ikka aru ei saanud, miks on kõik nii tehtud, siis palun saatke ps