Kristo955 kirjutas:
ma usun et mõeldi ikka vastu pidi, muidu oleks küll ju normaalne auto.
Kahe kuuga ( kaks kuud täitub 4.okt. ) keskeltläbi 6000km. sõitnud. Algselt oli 284500 ning nüüd peagi kellal kohe ees 292000km.
See võimendi ja woofri mitte töötamine tulenes sellest, et ma ei taibanud Remote juhet kuskile pista. Õnneks sõber võttis ühendust ja tegi asja kiiresti ära. Nüüd saab taas seljatuge väristada. Küll aga vajan korralikke "13" esiuste kõlareid. Kundepoolne on omadega otsas.
Huvipärast sooviks teada mis imelikud vedrud mu masinal all on, et ta nii haigelt madal on. Stock vedrudega A4´ga võrreldes on madalus ikka päris suur. Sõita muidu on hea kui kõht maadligi on, kuid ma ei näe Q puhul talvel selles erilist praktilisust. Samuti mul kodunt lahkudes on maja ees selline koht, kust ma pean nii äärde võtma kui võimalik. Vastasel juhul kraabib korralikult vastu asfalti. Teised aga seevastu suudavad ilma probleemidega maja eest lahkuda.
PS! Ehk keegi tragi foorumlane suudab need FB lingid siia piltideks teha, sai nagu omaarudega kõik kaunilt tehtud aga lingid. Ei oska kampjuuterit kasutada vist ikka!