Tere
Sai ostetud endale esimene liikumis vahend, masinaks on Alfa Romeo 146 mootoriks on tal 1.6 boxer 74kw
Nagu vanale autole kohane on talgi vead kuid mitte palju, vähemalt veel ei tea

Juhipoolne pooltelje ots vajab vahetust, ja roolilatt loksub ka veidi, aga kuna ta selline esimene auto ja igaveseks ta tõenäoliselt ei jää, siis uut latti ma ostma ei hakka, kui kuskilt romulast või kellegi käest normaalse lati saaks siis oleksin huvitatud küll, latt loksub aga ta ei leki veel.
Katki on ka kojameeste juhtimis kang.
autoajalugu tunnen ma üsna hästi kuna ostsin selle tuttavalt, vahetatud on tal sidur, silla osad, ja mingi 2a tagasi tehtud mootori remont, mootori poole pealt peaks olema kõik timmis, töötab väga mõnusalt, boxer mootor paneb auto vägevalt värisema ka.
Kaasa sain teise tiiru stangesi, ja suuremad pihustid 2.0l omad, aga neid ma veel peale ei pane, kuna pidid diffri üsna nobedalt ära sööma.
kui mudugi kuskilt tugevama/parema diffri saaks siis vist kakskorda ei mõtleks.
Rooste peaaegu, et puudub taga pagasniku luugi peal on õks laik kust on värv maha tulnud ja rooste kiht peale.
Vabandan piltide kvaliteedi pärast, kaamerat mul pole ja telefoniga tegin, aga kui kunagi ära peseb siis mõtleb midagi välja ja teeb ka etemad pildid.