Juriidiliselt JOKK ehk siis auto minu nimel ja hakkan ka suhteliselt palju kasutama, kuigi tegelik omanik ema.
Loodetavasti okei, lihtsalt päevikut hea pidada siin ja ehk mõni saab infot kui soodsamat pereautot otsimas. Laineid kaubalift siin foorumis niikuinii ei löö
Sai siis 2 nädalat aktiivselt otsitud autot, kriteeriumid olid heas korras, bensiin, universaal, manuaal ja suhteliselt ökonoomne.
Valik laskus Mondeo peale, sõber müüb neid juba 11 aastat Info Autos ja sain palju infot mudeli kohta, varuosad pole ka kullast ja peaks kannatama osta.
Auto meie maalapile saabunud 2 aastat tagasi Saksamaalt, siin olnud 1 omanik kes selle ajaga sõitis 15000 km. Käis jala tööl ja naisel lube pole, ei kogunenud kuidagi kilomeetreid. Tema käes vahetatud sidur, tagumised klotsid ja küünlad, viimased suht kallid, 50 euri komplekt.
Mootor siis 107 kw mida meie turule ei pakutud, siin müüdi lahjemaid natuke, äkki oli 93kw.
Värv Colorado Red
Lisad:
Esiklaasisoojendus
4x el. aken ja luuk, comfort, puldist sulgemine.
Blaupunkt orig, strereo ja CD box+navi.
Konditsioneer
Kärukonks
Otsisin mis otsisin, roostet mina ei leidnud. Eks lähiajal automaalrist õemees vaatab ka üle ja ütleb mis arvab.
Mõned väiksed värvikahjustused pamperil, tellisin esindusest paranduskomplekti.
Esiklaas mõraga, kuid mõra paremal ääres ja ei sega. Soojendusega klaas pole just odav, las olla kuni okei on.
Plaanid:
Õlivahetus, õli+ filter olemas, Tanel.
Esimesed klotsid, olemas, Tanel.
Käsipidurit reguleerida.
http://www.krown.ee Tegin kohe ka ära ülevaatuse, kuigi kuu oli aega veel. Läbis puhtalt, mitte üks kobin. Maksin juurde veel 10 euri ja marutasid 2 meest kohe usinalt põhja all loksutades ja kangutades, ei miskit. Nemad juhtisidki tähelepanu esimestele klotsidele, et varsti aeg. 13. november lähen tegelen kõikide nimetatud muredega.
Hetkel sõitnud ca 150 km trassi ja linna, muljed head. Ei naginat ega kolinat, käib vaikselt, ainult naatrehvide müra kuulda (väga korralikud suvekad sain kaasa). Auto reaalne kütusekulu trass gramm alla 7 liitri ja linn 9. Sõbral mitu aastat olnud sama konega pill ja temalt need andmed, ei näe põhjust miks peaks neist erinema. Esivedu pole kohe üldse mulle, kuid mis teha...
Mõni pilt ka, moblaga paraku tehtud: