Tervist foorumlased!
Juba tükike aega olen mõelnud, kas teha oma autost siia teema või mitte. Mis seal ikka, hiljem oleks omalgi ju hea lugeda ja vaadata mis ajajooksul masinaga tehtud on.
Niisiis, masinaks on eelpool mainitud riisirakett. Miks just selline auto? Just sellepärast, et kätte sain ta suhteliselt odavalt, ja esimeseks masinaks tahtsin miskit ökot, aga et kui pisut minna anda, siis auto ka edasi liiguks. Sunny siis esimeseks osutuski. Lisadest on tal sisuliselt vist ainult tulede regulaator. Kliirensi poolest on ta ilmselt võrreldav tänapäeva linnamaasturitega, ning tõenäoliselt jaab mõnigi neist oma kõrgusega minuomale alla.
Ilmselt autoga midagi suurt plaanis ei ole, siiski ta on mul rohkem tarbeese. Kuigi pisut parem ta võiks mul välja näha. Kuna masinaga oli vahepeal kerge teelt väljasõit, siis piisava koguse detailide purunemise tagajärjel sai õuepeale lohistatud ka üks doonor pill. Seega sai temaga siin vahepeal üksjagu jännatud, et taas sirgeks saaks ja uuesti liiklusesse. Nagu pildilt näha on mul vahtraleht, seega soovin mõistvat suhumist neil foorumlastelt, kes arvavad et rohelise lehe mehed üldse sõita ei oska. Ja kuna olen alles õpilane, ning erilist raha mul autopeale kulutada pole, üritan teda ehitada ja modifitseerida tasapisi, ja suhteliselt odavate viiside ja kättesaadavate vahenditega. Auto praegu must ka, järgmise nädala sees ehk saab tööjuures puhtaks pesta. Lisaksin veel ka, et esialgu vuran kindlasti plekkidega ringi , aga siis , kui kord suvekad alla panen lähevad nad valgeks, lihtsalt, et saaks nö puhta korra üle .
Aga mõni pildike teile siis ka :

Siis kui pisike kõks oli :

Tulistage kommentaaridega siis
-AleksM