Tervist ka minu poolt. Olen foorumit lugenud aastaid ja põnevus on säilinud siiani! Olen omanud ikka mitmeid isendeid aga siia pole jõudnud veel:) Nüüd sai siis asi kätte võetud ja teen ka oma praegusest masinast siia teema. Galant on minu käes teist korda juba! Mitsu lugu sai alguse oma 5a tagasi esimest korda! Mingi aeg sai ta ära vahetatud aga hiljem seda ikka nähes linnapeal liikumas jäi süda kripeldama ja nähes aastaid hiljem et Fb jagas see sama tüüp mitsu müügikuulutust siis sai 2012a suvel tagasi ostetud! Masinal mõned iluvead ja tagumised koopad vajavad tegemist. Need asjad peaks kevadeks korda saama!
Salong: tekstiilsisu, mehhaaniliselt reguleeritav rool, mehhaaniliselt reguleeritavad soojendusega istmed, juhiiste kõrguse reguleerimine, käetugi (ees ja taga), toonitud klaasid
Mugavusvarustus: kesklukk, 4 X el. aknad, elektripeeglid, x6 kõlareid, kiirusehoidik, kokkuklapitavad välispeeglid
Helist niipalju et helikad on ära vahetatud ja makk on pioneer ja pagassis on ajutises kastis hetkel alpine Type R ja magnat tribal x one 1,6kw võimendi.
Kevadeks tahaks teisi velgi saada aga selle auguvalemiga valik suht kesine. HEtkel ootan millal koht vabaneb, et saaks kere korda teha. Stanged ja koopaääred taga.
Tehtud on viimasel ajal rihmad, rullikud, veepump, hüdrutõukurid, küünlad, rootor ja jagaja kaas. Kojamehed viskasid just eelmine nädal uisud nurka.
Alguses(5a tagasi) oli siis selline
Ja nüüd siis selline.