Teen ka siis teema oma uues liikurist. Sai siis Jeep maha müüdud ning lõpuks oma unistus teoks tehtud, mida ma siin jupimat aega taga olen ajanud, nimelt sai siis Chrysler 300C ostetud. Aga enne selle auto ostu olin juba peaaegu Audi A6 omanik aga õnneks leidsin selle auto müügist ning Audi mõte sai kohe maha maetud. Mitte et mul oleks Audi vastu midagi aga lihtsalt, 300C on mulle alati kuidagi hingelähedane olnud

.
Autost siis ka: mootoriks on tal 3.0 CRD mersumootor, lisadest on tal peal pm kõik, mis antud autole lisavarustusena osta sai. Puudu on ainult katuseluuk, elektrilised pedaalid ja tagumised istmesoojendused. Ja ausalt öeldes ega ma nendest puudust ka ei tunne.
Hetkel olen pea 1000km temaga maha uhanud, millest pool on Tallinna linna ning keskmine küttekulu on tal 7.6l/100km. Võrreldes Jeepiga ei kurda absoluutselt

Lähiajal on plaan orig. tehase toonklaas maha lasta kiskuda ning tumedam kile panna ja ühtlasi esiklaasid lasta ka ära toonida. Vasak tagumine rehvirõhu andur on ka vaja välja vahetada kuna see ei tööta ning iga natukese ajatagant tiliseb see, mis pikemal sõidul suhteliselt ajudele käib. Kevadel tuleks lasta ära poleerida kuna pikad kriimud on kapotil ja katusel. Samuti tahaks kevadeks 20" SRT velje alla saada.
Rohkemat ei oskagi midagi öelda hetkel, ise olen väga rahul

Nädalavahetusel püüan rohkem pilte teha